Yarısı Büyükşehir’den kampanyasının başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yarısı Büyükşehir’den kampanyasının başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un Yarısı Büyükşehir’den” kampanyasını duyurmasının ardından birçok detay meral edilmeye başlandı. Konuyla ilgili sorgulamalar sürerken vatandaşlar soluğu arama motorlarında aldı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği toplantısında kentsel dönüşümden ulaşım projelerine birçok alanda vaatlerini sıralamıştı. Bugün 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantısında daha öncesinde duyurduğu vaadinin detaylarını açıklayan Kurum, İstanbul’a 5 yılda 650 bin konut inşa edileceğini başvuruların 15 Nisan'da başlayacağını belirtti.

KİPTAŞ ile 300 bin konut Yarısı Büyükşehir'den kampanyasında 700 bin TL hibe, 700 bin TL kredi desteği ve 100 bin TL taşınma ve kira yardımı yapılacak.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Bugün ise seçim vaadine yönelik “Yarısı Büyükşehirden” projesini sosyal medya hesabından paylaşan Kurum, 15 Nisan'da başvuruların alınacağını açıkladı.

5 Bin 833 TL'den başlayan taksitle...

Evini Kiptaş ile dönüştürenlere 700 bin lira hibe desteği, 700 bin lira kredi desteği sağlanacak.
Ödemeler 5 bin 833 TL'den başlayan taksitlerle olacak.

Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir bilgi yok. Konuya ilişkin açıklamalar yapıldığı zaman haberlerimizde yer alacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Emine Kaşıkçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.