Galatasaray'da Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn Sparta Prag maçında oynayacak mı

Galatasaray'da Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn Sparta Prag maçında oynayacak mı
 DAMGA Editörü
Bu akşam Sparta Prag ile UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın kadrosu merak konusu. Özellikle yeni transferlerin durumu öğrenilmek isteniyor. Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn oynayacak mı?

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde götüren Galatasaray, rotasını Avrupa'ya çevirdi. Sarı kırmızılılar bu akşam Sparta Prag ile evinde karşılaşacak ve 22 Şubat'ta oynanacak mücadele için avantaj sağlamaya çalışacak. Okan Buruk'un nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gündemde ise yeni transferler var. Peki, Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn Sparta Prag'a karşı oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

3 transfer yapıldı

Ocak ayı tescil dönemini uzun süre sessiz götüren Galatasaray, son günlerde hatta saatlerde atağa kalktı. İlk olarak Fulham'dan Carlos Vinicius kiralandı. Ardından bir bitti bir yattı derken Serge Aurier'in da geçici transferi açıklandı. Son olarak Angelino'nun yerine Derrick Köhn getirildi. Eksiklerini hemen hemen kapatan Cimbom'da sıra sahaya geldi. Başakşehir karşısında hata yapılmadı ve sıra Avrupa'da.

Yeni transferler Sparta Prag maçında oynayacak mı?

Galatasaray'da 3 yeni ismin bu akşamki maçta oynayıp oynamama durumu merak ediliyor. Derrick Köhn Avrupa listesi verildikten sonra alındığı için forma giyemeyecek. Carlos Vinicius'un bölgesinde ise Mauro Icardi olması nedeniyle yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Afrika Kupası'ndan şampiyonlukla gelen Serge Aurier ise Okan Buruk'un şans vermesi halinde sahadaki yerini alacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.