Müjgan'ın kaç estetiği var? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de tartışma konusu oldu

Müjgan'ın kaç estetiği var? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de tartışma konusu oldu
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gündemden düşmeyen Müjgan Özdemir, bu kez de estetikleriyle konuşuldu. Deneyimli isim, kaç kez estetik geçirdiğini açıkladı.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in dün ikinci günüydü. Eray, Mehmet Ali, Müjgan ve Hazal'ın karşısına çıkan Candan'ın günüydü. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede elinden geleni yaptıktan sonra puanlarını aldı. Ancak masadaki yorumlar sırasında ortam gerildi. Müjgan'ın ilk andan itibaren çok konuşulan estetiği yine gündeme oturdu.

'Üslübunuz lakayıt' dedi, Zuhal Topal destek verdi

Dün yayınlanan yeni bölümde yarışan Candan, zaman zaman çok güldüğü için eleştirilmişti. Müjgan ise sözleriyle rakibine sert tepki gösterdi. 'Üslubunuz iki gündür bize karşı çok lakayıt' ifadeleri kullandı. Ardından da Zuhal Topal "Kendisine katılıyorum. Güleç olmakla lakayıtlık arasında ince bir çizgi var. Sen o çizgiyi bazen aştın" dedi.

Müjgan'ın estetikleri olay oldu

Yemekteyiz'e katılan birçok estetikli yarışmacının genelde mutfaktan uzak olduğu ve yemek yapmaktan anlamadığı düşünülerek yarışmacılar tarafından rakiplerine baskı uygulanıyor. Ancak bu tavrı püskürtmeyi başaran ve altta kalmayan Müjgan, Mehmet Ali'nin "Sizi ancak estetik doktoru ikna edebilir" sözünün ardından güzel sunucu; "Allah aşkına kaç estetiğin var? Söyle de bilelim" dedi. Ardından Gürbüz, 8 tane bildiğini anlattı. Müjgan ise; "8'den biraz fazla. Onlar görünenler" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.