Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat puanları! Eray Atlamaz kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat puanları! Eray Atlamaz kaç puan aldı?
Beş yarışmacının performansını sergileyerek cuma günü 75 bin lirayı kazanmak adına mücadele verdiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Eray mutfağa girecek. Peki, Eray Atlamaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat puanları haberimizde.

Pazartesiden cumaya kadar yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının katıldığı programdad gözler bugün Eray'da olacak. Kasiyer olarak çalışan ve aslında yemek yapmaya çok da zamanı olmayan genç yarışmacı kendisinden bir hayli emin ve eline de güveniyor. Rakiplerinin karşısına da yeteneklerinin farklında bir şekilde çıktı. Tüm hedefi cuma günkü finalde adını sıralamanın en tepesine yazdırabilmek. Peki, Eray Atlamaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat puanları haberimizde.

'Anadolu çocuğuyum deyip deyip...'

Bugün yayınlanacak yeni bölümde Eray'ın çorbası Mehmet Ali'nin diline takıldı. Genç yarışmacı, rakibini "O kadar Anadolu çocuğuyum deyip deyip kremalı mantar çorbası..." sözleri ile eleştirdi. Candan ise yemekten kıl çıktığını söyledi. Ardından da Eray'a gösterdi. Eray da durumu haklı buldu. Bu sebeple puanı kırılabilir.

Eray kaç puan aldı?

Yarışmada ilk sırayı kapmak isteyen Eray'ın bugün göstereceği performans kaderini belirleyecek. Yapacağı her iyi yemek puanını artıracak. Bunun için de önce alışverişini eksiksiz tamamlamalı ve ardından mutfakta sakin kalarak süresini iyi kullanmalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.