Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Atlamaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Atlamaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Milyonların ilgiyle seyrettiği Zuhal Topal'la Yemekteyğiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarşmacılar arasında Eray da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalar yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki Eray kimdir? İşte detaylar

Milyonlarca kez izlenen bölümleri ile öğle saatlerine damga vuran ve TV8'i akşam seansına yaklaştıran Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kolları sıvayarak birincilik için ter dökeceği zorlu maratonda bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Eray da bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Atlamaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray (12-16 Şubat) kimdir?

Bugün rakipleri Müjgan, Hazal, Candan ve Mehmet Ali'nin karşısına çıkacak olan Eray, kendisinden emin ve marifetlerine güveniyor. Hem hafta hem de gün fragmanında rakiplerini eleştirirken görüldü ve çetin ceviz olduğunu kanıtladı. Kendisinden beklentiler de yüksek. Instagram hesabı bilinmemektedir.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-12-16-subat-003.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.