Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi beyaz perdeden kaldırıldı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi beyaz perdeden kaldırıldı
Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı film Cem Karaca'nın Gözyaşları mahkeme kararıyla beyaz perdeden kaldırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi birkaç aydır yapım şirketi ve Karaca'nın ikinci eşi İlkim Karaca ile olan anlaşmazlıklar nedeniyle mahkeme sürecindeydi.

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi mahkeme sürecinde olmasına rağmen 26 Ocak'ta vizyona girmiş ve seyircisiyle buluşmuştu. Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca vizyona giren Cem Karaca'nın Gözyaşları adlı filmde kullanılan eserlerin kendisinde izin alınmamasını gerekçe göstererek mahkemeye başvurmuştu.

g8or0rllk0oeqrluyogdla.webp

İlkim Karaca'nın itiraz etmesiyle mahkeme süreci başlamıştı ve yapım şirketiyle davalık olmuştu. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, yapım şirketiyle anlaşmasına rağmen İlkim Karaca ile durum uzlaşılamamıştı. ​​​​​​​

Teminat yatırılınca film beyaz perdeden kaldırıldı

İlkim Karaca, mahkemenin belirlemiş olduğu 3 milyon 500 bin TL değerindeki teminatı son dakika yatırmasıyla Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi mahkeme kararıyla beyaz perdeden kaldırılmış oldu.

3661070-dab11afd81e951b22772aa48ca174979-640x640.jpg

Yapımcılardan açıklama geldi

Cem Karaca'nın Gözyaşları sinema filminin yapımcıları Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yaptığı basın açıklamasında; "Efsanevi sanatçımız Cem Karaca’nın anısına yakışır bir şekilde büyük emek ve özenle çekimlerini tamamlayıp 26 Ocak 2024 Cuma gününden itibaren izleyicilere emanet ettiğimiz “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmimiz, davacı tarafça mahkemeye yatırılan 3.5 milyon TL teminat sonrasında tedbir kararıyla durdurulmuş ve vizyondan kaldırılmıştır." dedi.

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde kimler oynuyordu?

Cem Karaca'nın Gözyaşları sinema filminin başrol oyuncusu olan ve Cem Karaca'ya hayat veren isim İsmail Hacıoğlu olmuştu. Kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk ve Melisa Döngel gibi isimler yer almıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.