Gelinim Mutfakta 13 Şubat puanları! Kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altın kazandı?

Gelinim Mutfakta 13 Şubat puanları!  Kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altın kazandı?
 DAMGA Editörü
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'da heyecan devam ediyor. Başarılı programda yer alan yarışmacılar yine altın mücadelesi verecek. Gelinim Mutfakta 13 Şubat puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D'de yayınlanan ve çeyrek altın ile altın bilezik mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm bugün yayınlanacak. Her gün dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu maratonda bugün ortam yine gerilecek ancak eğlence hiç bitmeyecek. Peki, bugün hangi gelin çeyrek altın kazandı ve kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Şubat puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da ortam gerildi

Bugün yayınlanacak olan bölümde Gelinim Mutfakta gelinleri birbirine girecek. Tuğba'nın sakatlığı sonrasında kendisine gelen tepkiler üzerine sinirlenmesi, kulisi karıştırdı. Ön tarafta yani mutfak başında ise dün gelen Şafak, Tuğba'ya "Karşı tarafla şebeke kurmuşsunuz" ifadelerini kullanınca güzel yarışmacı kala kaldı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta'da dün başlayan haftanın ilk gününde en çok puanı toplayan gelin Tuğba oldu. 23 puanla neredeyse kusursuz bir performans sergileyip çeyrek altını yakasına taktı. Ardından 18 puanla Yeşim ikinci oldu. İki yeni gelin Şafak ve Gözde ise 7 puanla son sırayı paylaşarak kötü bir başlangıç yaptılar. Bugünün kazananı da haberimize eklenecek.

Gelinim Mutfakta'da hangi gelin çeyrek altın kazandı?

Bölüm sonunda en çok puan toplayan gelinin çeyrek altın kazandığı programda bugün de gözler gün sonuna çevrilecek. Bir deri bir kemik hazırlanacak yarışmanın ardından jüri oylamasıyla kazanan belirlenecek. İlk sıradaki isim ödülün sahibi olacak. Altın kazanan gelini yine haberimizden okuyabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.