Cem Özkök bu kez mescid ve şadırvan temizledi!

Cem Özkök bu kez mescid ve şadırvan temizledi!
Temizlik videoları ile sosyal medyada ilgi gören fenomen Cem Özkök bu kez şadırvan ve mescidi temizlediği anları paylaştı.

Birçok iç ve dış mekanda çektiği temizlik videoları ile gündem yaratmaya devam eden Cem Özkök bu sefer mescid temizliği ile viral oldu.

Ünlü fenomen Cem Özkök, İstanbul Maltepe’de yer alan Hacı Muhsin Mescidi’nin temizlediği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Özkök temizlik yaptığı anların görüntülerini şu sözlerle yayınladı:

“Öyle güzel bir şeye vesile oldu ki takipçim Samet. Çok beyefendi, çok güzel kalbi olan bir kardeşimdi. Başta onu tanıdığım için çok mutlu oldum. Sonrasında da hayrı ve huzuru tabi. Mahallede bu mescide yaş almış bir cemaat geldiği için genelde bakımsız kalıyormuş. Samet kendisi haftada bir temizlemeye çalışsa da genel bir temizliğe ihtiyaç varmış. El birliğiyle ile farkındalık projem olan toplu alanları her zaman foşurtdattığım gibi burayı da misler gibi yaptım. Samet burada tüm ettiğim dualar kabul oldu, farklı bir enerjisi var bu mescidin" diye anlatıp durdu. Duamı da ettim. Allah kabul etsin hepimizinkini. Huzurla ayrıldım.

Buranın mülk sahibi olan (Hacı Muhsin) tarafından 2013 yılında Maltepe İlçe Müftülügü'ne ibadethane yapılmak üzere bağışlandığını öğrendim.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.