TikTok'ta restoranın reklamını yaptığı için hesap ödemek istemeyen kadın gündem oldu

TikTok'ta restoranın reklamını yaptığı için hesap ödemek istemeyen kadın gündem oldu
Gittiği bir restoranda canlı yayın açan kadın, yemeğini yedikten sonra restoranın reklam yaptığını iddia ederek hesabı ödemek istemedi. O anlar ise oldukça tepki çekti.

Sosyal medyada gündem olmak için ilginç yöntemlere başvuranların sayısı her geçen gün artıyor. Bir TikTok kullanıcı iddiaya göre hatırı sayılır bir kitlesi olan biri olduğunu ve yeme yemeğe gittiği restorandan hesabı ödemek istemediği söylediği anlar sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Berivan isimli TikTok kullanıcısı, yemek yediği esnada canlı yayın açtı ve yemek yediği restorandaki garsonu çağırarak "Reklamınızı yaptım, hesabı ödemesem olur mu?" dedi. Soru üzerine garson da ilk olarak emin misiniz diye sorunca kadın bir anda rezil oldu.

"Kendi kendimi rezil ettim"

Garsona hesap ödemek istemediğini söyleyen kadın, garson gittikten sonra yayına geri dönerek "Kendi kendimi rezil ettim" dedi. Garsonun yetkili bir personeline durumu sorması üzerine masaya gelen şef ise söylediği cevapla konuyu kapattı. Şefin "Bizim anlaştığımız belli reklam ajansları var, başka bir reklama ihtiyacımız yok" demesi üzerine TikTok fenomeni herhangi bir cevap veremeyerek teşekkür ederek hesap ödememe talebi reddedilmiş oldu.

Sosyal medya üzerinden hızla yayılan bu görüntüler ise vatandaşlara bu kadarı da pes dedirtirken, tepkiler de gecikmedi. Görüntülerin hızla yayılıp tepki toplamasıyla, X platformu üzerinden TikTok kötü örnek oluyor denilerek kapatılması için oldukça mesaj ve yorum yapılmaya devam ediyor.
Yaşanan o anlar ise canlı yayında saniye saniye kayda girdi. İşte o anlar..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.