Artık Yunan Adalarına İDO ile seyahat edebilirsiniz!

Artık Yunan Adalarına İDO ile seyahat edebilirsiniz!
Yunanistan'ın birçok adasına kapıda vize uygulamasıyla Türkiye'den seyahat imkanı geçtiğimiz yıllarda başlamıştı. Bugün ise İDO tarafından alınan yeni karar göre Yunan Adalarına gidiş-dönüş biletleri satışa sunulacak.

Türkiye'den Yunanistan'ın Sisam (Samos) adalarına İzmir'in Seferihisar ve Aydın'ın Kuşadası ilçelerinden kapıda vize uygulamasıyla seferler önceki yıllarda başlamıştı. Şimdi ise bu uygulamaya büyük bir kolaylık getirildi ve artık İDO ile Yunanistan'ın Sisam (Samos) adalarına seferler düzenlenerek seyahatin önü açılacak.


İDO ile Yunan Adalarına gidiş geliş kolaylaşmış olacak

İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.) tarafından açıklanan yeni karara göre Yunanistan'ın Sisam (Samos) adası için bilet fiyatları geçtiğimiz hafta satışa başlandı. Buna göre hem İzmir Seferihisar'dan hem de Aydın'ın Kuşadası ilçesinde seferler düzenlenecek.

s-99638abb359c5216bcac661ac8522d2b4e49b5dc.webp

Seferler ne zaman başlayacak?

Yunanistan'ın Sisam (Samos) adasına seferler 06 Nisan 2024 tarihinde başlayacak. Seferler Seferihisar - Samos arası sabah gidiş akşam dönüş şeklinde olurken ilk etapta haftada 3 gün olması planlanıyor. Yaz aylarında talebin artması ile birlikte Ağustos 2024'te ise haftanın her günü Sisam adasına seferler olacak.

İDO Yunan adaları seferleri ne kadar olacak?

İDO tarafından yapılan açıklamaya göre Yunanistan Sisam (Samos) adasına gidiş dönüş Seferihisar'dan 35 euroya, Kuşadası'ndan ise 41 euroya satışı bulunacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.