6 Şubat depreminde belediye başkanı Lütfü Savaş protesto edildi

6 Şubat depreminde belediye başkanı Lütfü Savaş protesto edildi
Gece 04.17'de Asrın Felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde anma töreni düzenlendi. Törende Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a depremzedeler tepki gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde hala acılar dinmemişken vatandaşların asrın felaketinin yıldönümünde öfkesini protestolarla gösterdi. Gece 04.17'de düzenlenen Hatay'daki anma törenine birçok siyasetçi ve bakanlar katıldı.

Felaketin yaşandığı ve depremden en çok etkilenen Hatay'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel, anma törenlerine katıldı. Özel, depremzedeler tarafından mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden seçimlerde aday gösterilmesi sebebiyle tepkilerin arasından kalarak protesto edildi.

Lütfü Savaş protesto edildi

Hatay'da yaşanan deprem felaketinde yerli halk mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ı suçlarken, deprem zamanında yeterli olarak görev yapmamasını protesto etti. Yapılan anma törenine katılan CHP'nin yeniden 31 Mart 2024 seçimlerinde aday olarak gösterdiği Lütfü Savaş'a tepkiler gecikmedi. Lütfü Savaş'a vatandaşların şişe fırlattığı görüldü. Depremzedeler tarafından yuhalanan ve istifa sloganları atılan Savaş, olay yerinden güçlükle çıkarıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.