Beşiktaş'a Portekizli dinamo! Fernando Santos devreye girdi

Beşiktaş'a Portekizli dinamo! Fernando Santos devreye girdi
Yeni teknik direktörü Fernando Santos ile sadece Jonas Svensson takviyesi yapabilen Beşiktaş'ta yeni adımlar için kollar sıvandı. Siyah beyazlılar orta saha için Portekizli teknik adamın vatandaşı bir ismi listesine aldı.

Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic'in uzun süreli sakatlıkları nedeniyle orta saha transferini öncelikli sıraya alan Beşiktaş'ta pek çok isim gündemde bulunuyor. Teknik Direktör Fernando Santos ise verdiği raporda vatandaşı olan bir yıldızın alınmasını istedi.

Hedefte Florentino Luis var

Orta sahada direnci artırmak ve mücadeleden yana sıkıntısını gidermek isteyen Beşiktaş'ın gündemine Benfica'dan Florentino Luis geldi. Portekizli futbolcu bu sezon formasını giydiği kulübünde 24 maça çıksa da bunların neredeyse yarısında oynayabilme fırsatı yakaladı. Bu da takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor.

Santos devrede

Beşiktaş'ın, Santos'un raporuna göre hareket ettiği transfer döneminde Benfica ile görüşmeler başlayacak. Deneyimli teknik adam da vatandaşını ikna edebilmek için devrede olacak. Luis'in de Santos faktörü nedeniyle Siyah-Beyazılı takıma sıcak bakabileceği ifade ediliyor. 20 milyon Euro değer biçilen yıldız oyuncunun kulübüyle olan kontratı 2027'de sona erecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.