İstanbul Oyuncak Fuarı kapılarını açtı

İstanbul Oyuncak Fuarı kapılarını açtı
İstanbul Oyuncak Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı. 4 gün sürecek fuara, 5 ülkeden 131 marka ile 92 firma ve firma temsilciliği katılıyor.

Tüyap'tan yapılan açıklamaya göre, 4 gün sürecek fuara, 5 ülkeden 131 marka ile 92 firma ve firma temsilciliği katılıyor. Fuara, Türkiye ve 78 ülkeden 4 binden fazla ziyaretçinin katılımı bekleniyor.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Oyuncakçılar Derneği (OYDER) iş birliğiyle düzenlenen fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 bin 700 metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. İhtisas fuarı olması nedeniyle perakende satışın yapılmadığı İstanbul Oyuncak Fuarı'na, 15 yaş altı ziyaretçiler kabul edilmiyor.

İstanbul Oyuncak Fuarı'nı gezen yerli ve yabancı ziyaretçiler; bebek oyuncakları ve araçları, arabalar, peluş oyuncaklar, model oyuncaklar, elektronik oyuncaklar, teknik oyuncaklar, ahşap ve naturel oyuncaklar ve promosyon oyuncaklardaki en son modelleri ve tasarımları görebiliyor.

Fuarda, çocukların dünyasına hitap eden festival ve parti malzemelerinden okul araç gereçlerine, zeka geliştirici oyunlardan spor ve outdoor ürünlerine, hobi malzemelerinden lisanslı ürünlere kadar birçok ürün sergileniyor.

Fuar, 19 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.