İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlayacak, hangi tarihler arasında 2023?

İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlayacak, hangi tarihler arasında 2023?
Kitapseverlerin her sene heyecanla beklediği İstanbul Kitap Fuarı için geri sayım başladı. Peki 40. Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman, nerede düzenlenecek?

İstanbul’un en önemli kültürel aktiviteleri arasında yer alan kitap fuarının 2023 yılı programı ve tarihleri belli oldu. Milyonlarca kitapseverin akın ettiği fuar her sene olduğu gibi 2023 yılında da Büyükçekmece’de yer alan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Peki 2023 yılında 40.’sı düzenlenecek TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı hangi tarihte başlayacak, kaç gün sürecek, nerede yapılacak?

TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman, nerede 2023?

Kitap tutkunlarının her yıl olduğu gibi bu sene de merakla beklediği İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı 2023 yılında 28 Ekim ile 5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ile Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenecek.

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı kaç gün, hangi tarihler arasında 2023?

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yer alan TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak olan İstanbul Kitap Fuarı 28 Ekim 2023 Cumartesi günü başlayıp, 5 Kasım 2023 Pazar günü sona erecek.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki etkinliğe, binden fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. Yazarların imza günleri ve söyleşileri ile renklenecek etkinlikte 40. yıla özel organizasyonlar da gerçekleştirilecek.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi nerede, nasıl gidilir?

İstanbul’un en büyük fuar merkezlerinden biri olan TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı’na ulaşım sağlamak isteyen kitapseverler, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinin konumunu ve nasıl gidileceğini araştırıyor. Beylikdüz- - Söğütlüçeşme Metrobüslerinin son durağında yer alan TÜYAP’a metrobüsten indikten sonra kısa bir yürüyüşle ulaşmak mümkün oluyor. Ayrıca TÜYAP’tan geçen İETT otobüsleri ile de fuar merkezine ulaşım sağlanıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.