İstanbul'da 29 Mayıs Toplu Taşıma Ücretsiz mi? Metrobüs, Marmaray, Otobüs

İstanbul'da 29 Mayıs Toplu Taşıma Ücretsiz mi? Metrobüs, Marmaray, Otobüs
29 Mayıs 2023 Pazartesi günü İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbulluların merak ettiği bu sorunun yanıtını haberimizde bilgilendirdik.

Emre Ozan Yüksel- İstanbul'da 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbullular nasıl yararlanabilecek? İETT açıklama yaptı mı? Metrobüs, Metro, Marmaray gibi pek çok toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı İstanbullular açısından oldukça merak ediliyor. Peki otobüsler ücretsiz mi? Detaylar haberimizde..

İstanbul'da 29 Mayıs Toplu Taşıma Ücretsiz mi? Metrobüs, Marmaray, Otobüs

29 Mayıs, İstanbul için oldukça önemli bir gündür. İstanbul'un Fethi'nin 29 Mayıs olması dolayısıyla bugün toplu taşıma, metro, metrobüs, tramvay,Marmaray ve İBB'ye bağlı tüm araçlar gün boyu ücretsiz olacak.

İBB'nin yaptığı açıklamaya göre İstanbulkartını kişiselleştirmiş olanlar ücretsiz seyahat edebilecek.

'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile İstanbul'un Fethi'nin 570. yıl dönümünün kutlanacağı 29 Mayıs Pazartesi günü İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanılacaktır. Buna göre; Metro İstanbul işletmesinde bulunan raylı sistem hatlarında kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları ücretsiz seyahat edebilecektir.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.