İYİ Parti'nin İstanbul adayı, adaylıktan çekildi

İYİ Parti'nin İstanbul adayı, adaylıktan çekildi
İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçime girmesi planlanan isim, adaylıktan çekildi.

2024 yerel seçimlerine 68 gün kala partilerin belediye başkan adayları tamamen açıklanmamasına rağmen İstanbul için belirlenen isimler netlik kazandı. Son aylarda istifalarla çalkalanan İYİ Parti, şimdi de İBB için gösterilmesi beklenen adayının çekilmesi ile konuşuluyor.

Meral Akşener'in İstanbul Belediye Başkanı adayı olarak göstereceği isim Ali Fatinoğlu olduğu konuşuluyordu. Gazeteci Barış Yarkadaş bir televizyon programında Ali Fatinoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Fatinoğlu ile bizzat telefonda konuştuğunu söyleyen Yarkadaş, yapılan konuşmada Fatinoğlu'nun "Geçen hafta bana İstanbul için adaylık resmi olarak teklif edildi. Ancak ben karşılıklı uyumsuzluktan dolayı adaylıktan çekildim." ifadelerini kullandığını belirtti.

iyi-parti-6pd0-cover-jpg.webp


İYİ Parti'nin İstanbul adayı kim olacak?

Ali Fatinoğlu, İYİ Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığını resmi olarak kabul etmesine rağmen adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından gözler yeni ismin kim olacağına çevrildi.

ali-fatinoglu.jpg

İYİ Parti'nin İBB adayı olarak gösterilmesi beklenen ve adaylıktan çekilen Ali Fatinoğlu yerine şuan kimin aday gösterileceği henüz bilinmiyor. Adaylıktan çekilen Fatinoğlu'nun almış aldığı bu kararı İYİ Parti Genel Merkezine ve Meral Akşener'e bildirdiği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.