Karamahmutoğlu'ndan her iki adaya sert sözler!

Karamahmutoğlu'ndan her iki adaya sert sözler!
Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Bakırköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Zafer Partisi İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Bakırköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi. Kurum ve İmamoğlu'nu hedef alan Karamahmutoğlu, “İstanbul’u gözü kulağı Ankara’dan gelecek olan talimatları bekleyen emanetçi bir memura mı teslim edeceğiz, yoksa beş yıldır hedonizminden, keyfi yaşantısından, tatilinden vakit bulup İstanbul’a zaman ayıramayan, Ekrem İmamoğlu’na mı?” dedi

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Bakırköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Reşide Arık Oktay’la birlikte Zafer Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Türker Tolga Topaloğlu’nun ev sahipliğinde ilçe teşkilatıyla ve gazetecilerle bir araya gelen Karamahmutoğlu’nun Bakırköy yereline olan hakimiyeti dikkat çekti.

6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle genel başkanları Ümit Özdağ’la birlikte Hatay’a bir ziyaret gerçekleştiren Karamahmutoğlu, halen kayıp çocukların bulunamamasına, bazı ailelerin cenazelerine bile kavuşamadığına, hayatta kalanların ise yıkılan evlerin yerine konan konteynerlerde yaşam mücadelesi vermelerine bir kez daha şahit olduklarını söyledi.

ffff.jpg

Tercihlerimiz önemli

“Bu ülke hem yerel, hem de genel siyasette acilen Türk milliyetçilerine teslim edilmeli” diyen Azmi Karamahmutoğlu, “Deprem nedeniyle yaşadığı travmadan dolayı bir daha Hatay’a dönmem diyen yurttaşlarımız olduğu gibi, kuşaklar boyu oralı olduğu için başka yerde yaşamayı düşünmeyip Hatay’a dönmek isteyenlere de izin verilmiyor” ifadelerini kullandı. Ekonomik olarak bir şey üretilemeyen Hatay’da, barakada salep satarak dört çocuğuna bakmak isteyen bir anneye belediye zabıtalarının çalışma izni vermediğini söyleyen Zafer Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, “Belediye başkanlarının yanlışlarını seçmene aktarabilmemiz lazım. Politik kimliklerimize, tercihlerimize göre yöneticilerin becerikli olup olmamalarına bakmaksızın oy kullanmamalıyız. Elbette siyasi kimliklerimiz ve tercihlerimiz önemli, fakat doğru adayın belirlenmesi için bunu kimliğini taşıdığımız partiye dayatmamız lazım. Örneğin Zafer Partisi olarak aday belirlerken, yeterli-donanımlı-vizyonlu adayları seçiyoruz” dedi.

Rakiplerini hedef aldı

Rakiplerine çok sert sözler sarf eden ve İmamoğlu ile Kurum'u hedef alan Karamahmutoğlu, “Sizlere soruyorum; Ankara’dan gönderilmiş ve gözü kulağı Ankara’dan gelecek olan talimatları bekleyen emanetçi bir memura mı teslim edeceğiz İstanbul’u, yoksa beş yıldır hedonizminden, keyfi yaşantısından, tatilinden vakit bulup da İstanbul'a zaman ayıramayan, 2019 yılında ki vaatlerinin büyük bölümünü yerine getirmemiş Ekrem İmamoğlu’na mı?” diye sordu. Daha sonra partilileriyle birlikte Bakırköy Yeraltı Çarşısını ziyaret eden Karamahmutoğlu, burada esnafın sorunlarını dinleyerek, İBB başkanı seçildiği takdirde mevcut sorunları çözeceğinin sözünü verdi.

Yeşilköy Pazarını da dolaşarak halkın sorunlarını dinleyen Karamahmutoğlu’na Bakırköy halkının sevgi gösteriğsinde bulunması dikkat çekti.

SEÇMEN İTİRAZ ETMELİ!

CHP veya AK Parti'nin seçmenin önüne istediği adayı getirip koyduğunu dile getiren Azmi Karamahmutoğlu, “Nasılsa siyasi kimliklerinden dolayı partimize oy verecekler diyorlar. Bu böyle olmamalıç Bir partili seçmen eğer içine sinmediği bir aday önüne konduysa buna derhal itiraz etmeli. Anma sırasında Hatay’da yaşanılanlar bunun en güzel örneğidir. Hatay’da yaşanan felaketten sonra ne iktidardan, ne de yerel yöneticilerden kimse görevinden istifa etmedi, hatta bırakın istifayı kimsenin yüzü dahi kızarmadı. En büyük isteğim, keşke belediye başkan adayları tek bir parti listesinden aday olsa da seçmen siyasi kimliğinden bağımsız olarak tercihini yapabilse” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - SELVİ SARITAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.