Hırsızlık yapan çete, arkadaşlarını bırakıp hızla kaçtı

Hırsızlık yapan çete, arkadaşlarını bırakıp hızla kaçtı
İstanbul'da elektrik malzemelerinin olduğu bir dükkana hırsız girdi. Durumu fark eden komşunun yaptığı hamle, hırsızları panik etti ve arkadaşlarını unutup hızla kaçtılar.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan elektrik malzemeleri satan bir dükkana hırsızlar dadandı. 05 Şubat 2024 Pazartesi gecesi sabaha karşı dükkana giren hırsız çetesi elektrik kablolarını ve birçok ürünü çaldı.

Yaşanan hırsızlık anlarında 3 kişi maskeli halde soygunlarına devam ederken, mahallede oturan bir vatandaş durumu fark etti ve hırsızların üzerine sandalye fırlattı.

Hırsızlar, arkadaşlarını bırakıp hızla kaçtı

İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 hırsız elektrik kablolarını araca yükledikleri sırada işyeri sahibi gürültüye uyandı ve bağırmaya başladı. Sesi duyan komşu ise hemen balkona çıkıp hırsızların üzerine evdeki sandalyeyi fırlatarak çetedeki 2 kişiyi kaçırdı.

Hırsızlardan biri dükkanın içinde kaldı

Soygun yapan 3 kişiden 2'si araca binip hızla olay yerinden kaçarken, elektrik malzemeleri satan dükkanın içinde 1 kişiyi bıraktılar. Sandalyenin üstlerine atılmasıyla panik olan hırsızların kaçtığını ve bırakıldığını gören diğer hırsız koşarak aracın peşinden koşmaya başladı. Yaşanan o soygun anları ise saniye saniye kayda geçti.

İşte hırsızların arkadaşlarını unuttukları o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.