Ömer Arısoy: Sözümü tuttum!

Ömer Arısoy: Sözümü tuttum!
Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın yeni dönem başkan adayı Ömer Arısoy, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, partisinin Nuripaşa Seçim İrtibat bürosunun açılışına katıldı. Arısoy, 2019 seçimlerinde oy istemek için geldiği mahallelerine, söz verdiği her şeyi yapmış bir belediye başkan adayı olarak oy istemenin huzurunu yaşadığını söyledi

Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın yeni dönem başkan adayı Ömer Arısoy, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Mahalle teşkilatlarına ve en çok da kadın teşkilatlarına teşekkür eden başkan Arısoy, “Söz verdiğimiz hatta sözünü vermediğimiz pek çok şeyi hep birlikte yaptık, sizlerin desteğiyle yeni dönemde de inşallah yapacağız. Hepinize öncelikle verdiğiniz emekler için teşekkür ederim” dedi. Seçime 2 aydan kısa bir süre kaldığını, önümüzdeki 5 yıllık dönemde Zeytinburnu’na hizmet edecek kadroların seçileceğini söyleyen Arısoy, “Bu seçim aynı zamanda Zeytinburnu'nda değer katmak isteyenlerle, herhangi bir çalışma yapmadan sadece belli makamları işgal etmek isteyenlerin arasında geçilen bir seçim olacak” diyerek, geçen 5 yılda herkesin gönlüne dokunan bir projeyi hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Projelerini açıklayacak

Arısoy, verdiği sözleri yerine getirmiş, bazen de taahhütte bulunmadığı ama ihtiyaç hasıl olduğunda hiçbir şey düşünmeden yapmaktan da kaçınmamış ve yapmış bir başkan olarak, yeni dönemde yapacağını taahhüt ettiği projeleri de yakın tarihte düzenleyeceği bir buluşma ile hemşehrilerine yeni müjdeler vereceğini ifade etti. 5 süre içinde İBB’den bir destek almadıklarını, eğer destek alınsaydı çok daha güzel işlere imza atacaklarına da inandıklarının altını çizen Ömer Arısoy, Zeytinburnu üzerinde emeğinin çok olduğunu söylediği İBB Başkan Adayları Murat Kurum için de büyük bir destek beklediğini belirtti. Başkan Arısoy, geçen 5 yılda olduğu gibi yine Zeytinburnu'nda başta teşkilat mensuplarıyla, belediye meclis üyeleriyle, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarının tamamıyla, halkıyla ve esnafıyla, yan yana yürümeye devam edeceklerini söyledi.

kutu.jpg

ONLAR BAHANE BİZ İŞ ÜRETİYORUZ

Açılışın ardından Damga'ya konuşan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta ise seçim sürecinde tüm siyasi parti başkan adaylarının çeşitli vaatlerde bulunarak, sahada birçok taahhüt verdiğini ancak 5 yılın sonunda şöyle oldu, böyle oldu diye bahaneler ürettiğini belirtti.

Arısoy’un ilk kez aday olduğu 2019 seçimlerinde yola çıkarken her mahallede vatandaşların farklı talepleri ve beklentileri olduğunu söyleyen Delibalta, “Başkanımız çalışmadığı, projesini çizmediği, planlamadığı hiçbir şeyin vaadinde bulunmadı. Sözünü verip yapmazsam olmaz dedi. 5 yılın sonunda görüyoruz ki başkanımız söylediği herşey yaptığı gibi sözünü vermediği şeyleri de yaptı” dedi. Arısoy’un beklentileri yerine getirdiğini ve bu hizmetlerin de bir seçim yatırımı olarak değil vatandaşın ihtiyacı olarak görüldüğünü belirten Delibalta, “İlçe başkanı ve teşkilatımızla sahaya gönül rahatlığıyla çıkıyoruz. Kem kem edecek bir pozisyonda değiliz” ifadelerini kullandı. 300 bin nüfuslu bir kentte yaşadıklarını söyleyerek, “Bir insan hafızasında ne kadar isim biriktirebilir?” diye soran Ak Parti İlçe Başkanı Delibalta, “Nereye gitsek başkanımız vatandaşlara ismiyle hitap edip selam veriyor. Çok çocuklu ailelerde bile torunların ismi karıştırılıyor. Vatandaşın başkanımızı kendi komşusu gibi gördüğüne de tanık oluyoruz. O yüzden çok rahatız ve sahada gönül rahatlığı ile geziyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - SELVİ SARITAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.