10-11 Şubat 2024 İstanbul hava durumu, hafta sonu hava nasıl olacak?

10-11 Şubat 2024 İstanbul hava durumu, hafta sonu hava nasıl olacak?
İstanbul'da hafta sonu hava durumu verileri MGM tarafından paylaşıldı. Buna göre bu hafta hava nasıl olacak?

Megakentte bu hafta oldukça sıcak ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumuna şahit olduk. Özellikle geçtiğimiz hafta soğuk hava dalgasından sonra gelen bahar havası herkesin kafasını karıştırırken 10 Şubat 2024 Cumartesi ve 11 Şubat 2024 Pazar günü hava durumu verileri ise merak edilmeye başlandı. Peki hava İstanbul'da hafta sonu nasıl olacak? 10-11 Şubat 2024 günleri hava kaç derece olacak? Hava hafta sonu sıcak ve güneşli mi olacak? İşte saatlik hava durumu verileri..

10 Şubat 2024 Cumartesi İstanbul hava durumu

İstanbul'da bu hafta sonu 10 Şubat 2024 Cumartesi günü hava parçalı bulutlu ve rüzgarlı bir gün olacak. Megakentte yağmur yağması beklenmiyor.

Sıcaklık en yüksek 18 dereceye çıkarken, gece ise en düşük 12 derece olarak hissedilecek.

Megakentte rüzgar saatte 70 km hızla esmesi bekleniyor. Nem oranı ise %60 seviyelerinde olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul'un tamamında kuvvetli lodos görüleceği belirtildi. Bu sebeple ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.

1.jpg

2.jpg

11 Şubat 2024 Pazar İstanbul hava durumu

İstanbul'da 11 Şubat 2024 Pazar günü hava çok bulutlu ve ılık bir gün olacak. Sıcaklık en yüksek 17, en düşük ise 12 derece olarak hissedilecek.

Gri bir havanın hakim olmasının yanı sıra ılık bir Pazar günü olacak. Rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla eserken, nem oranı %55 civarında olacak. Hafta sonu hava durumu verileri aşağıdadır.

1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.