AK Partili başkan Kartoğlu'na tören tepkisi!

AK Partili başkan Kartoğlu'na tören tepkisi!
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun 23 Nisan törenlerine katılmaması ilçede tepkilere neden oldu.

BARIŞ KIŞ- Başakşehir Beledidye Başakanı Yasin Kartoğlu'nun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılmaması tepki çekti. 23 Nisan'da Bahçeşehir Gölet alanında yapılan törene İlçe Kaymakamı Uğur Turan ve Bölge Garnizon Komutanı da iştirak etmedi. Törene katılan vatandaşlar,
“Belediye Başkanı, Kaymakam ve Garnizon Komutanının böylesine önemli bir günde törenlere katılmaması çok manidar” diyerek tepki gösterdi.

Temsilci de göndermedi

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı da “Başakşehir kurulduğundan beri böyle bir laubaliliği yaşamadık” didyerek tepkisini ortaya koydu. “Başakşehir Belediye başkanının mazeretini bilemem ama kendisinin gelmediği durumlarda belediyeden temsili olarak başkan yardımcıları katılırlardı ve selamlama yaparlardı. Onlar dahi gelmedi” diyen Kayabaşı, “23 Nisan'da makamını bir çocuğa devrediyor ve bunu sosyal medya hesabından paylaşıyor. Fakat o makama kendisinin oturmasına imkan sağlayan, o fazileti veren Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz önünde 1 dakika saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nı okumaktan kaçınanları şiddetle kınıyoruz. Seçim öncesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftasına tam kadro katılıp sempatik davranışlar sergileyen başkanı, seçimleri kazandıktan sonra 23 Nisan törenlerine temsilci dahi göndermeyen Belediye Başkanı'nı Başakşehirli komşularımızın vicdanına havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.