Kepçe operatörü arkadaşına şaka yapmak için binayı yıktı!

Kepçe operatörü arkadaşına şaka yapmak için binayı yıktı!
İstanbul'da kaydedilen görüntülerde bir kepçe operatörü, arkadaşı binanın içerisindeyken yıkıma başladı. Adam hızla binadan dışarı çıkınca durum anlaşıldı.

İstanbul Güngören'de bir bina için yıkım işlemleri gerçekleştirileceği sırada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kepçe operatörünün yaptığı düşüncesiz hareket böyle şaka olmaz dedirtti.

Binanın içerisinde arkadaşı varken yıkıma başladı!

Güngören Gençosman mahallesinde yaşanan olayda kepçe operatörü, binanın içerisinde arkadaşının olduğunu bildiği halde aklına şaka yapmak geldi ve binayı yıkmaya başladı. Motoru çalıştıran kepçe operatörü ilk olarak en 1. kattan yıkıma başladı.

Binadan kendini zor attı

Binayı yıkmaya başlayan kepçe operatörü, sırasıyla işlemine devam ederken binanın içerisinden hızla bir adamın çıkmaya başlamasıyla yapılan sözde şaka ortaya çıktı. Binadan çıkan kişi durumu tepki gösterirken operatör ise aratan inerek gülmeye başlaması ise pes dedirtti.

adam.jpg

Yaşanan yıkım işleminde ise binanın hemen altında bir otomobilin park halinde durması ve aracın çekilmeden yıkıma başlanması yapılan ihmali bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte bina yıkımı sırasında yaşanan o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.