Köpek saldırısında sular durulmuyor! Leo'nun sahipleri ağlayarak "Banu Parlak katildir" dedi

Köpek saldırısında sular durulmuyor! Leo'nun sahipleri ağlayarak "Banu Parlak katildir" dedi
Banu Parlak'ın Drago isimli köpeği dün aynı sitede bulunan Leo isimli köpeğe saldırarak ölümüne yol açmıştı. Leo'nun sahipleri gözyaşları içerisinde sosyal medya fenomeni Banu Parlak'a sitem etti.

Dün öğle saatlerinde Beylikdüzü'nde bulunan bir sitede Banu Parlak'ın Drago isimli köpeği, aynı sitedeki komşu köpeğine saldırmasıyla saatlerdir konuşuluyor.

Köpeklerin saldırısını ayırmaya çalışan sahiplerinin görüntüsü ise bugün gündem olmuştu. Banu Parlak'ın köpeği, Leo isimli köpeğin saldırmasına daha fazla dayanamamış ve hayatını kaybetmişti. İki köpek arasında yaşanan saldırıda Leo'nun sahiplerinden biri yaralanmıştı.

Leo'nun ailesi gözyaşları içinde Banu Parlak'ı suçladı

Köpeklerin arasında yaşanan saldırı anlarının hızla yayılması ve Leo'nun ölmesiyle ilgili taraflar arasında tartışma çıkmış, Banu Parlak ve Emin - Yasemin Kılıç çifti birbirlerinden şikayetçi olmuştu.

Karakoldan çıkan Emin Kılıç ve Yasemin Kılıç çifti yaşadıkları kayıp sonrası gözyaşları içerisinde Banu Parlak'ı suçladı. Kılıç çiftinin iddiasına göre; Banu Parlak'ın köpeğini başı boş bıraktığını ve tasmasız şekilde dışarı çıkarılmaması konusunda uyarıldığını belirtti. Banu Parlak'ın uyarılara aldırış etmediğini ve gülerek bizi suçluyor" denildi.

"Banu Parlak katildir"

Emin Kılıç ve Yasemin Kılıç çifti yaptıkları açıklamasında; "Banu Parlak hiçbir önlem almadı, tasmasız ve ağızlık olmadan bahçesinin kapısını açarak köpeğim Leo'nun üstüne saldırttı. Banu Parlak bir katildir, benim köpeğim öldü." dedi.

Banu Parlak: Köpeğim şiddete maruz kaldı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'a yapılan suçlamaların ardından yazılı bir basın açıklaması yapıldı. Banu Parlak yaptığı açıklamasında; Drago isimli köpeğinin köpeğim başkaca bir köpeği koklamak ve oynamak için yanına gittiğinde diğer köpeğin sahipleri tarafından şiddete maruz kalmıştır. Maruz kaldığı şiddet neticesinde de saldırgan bir tavır sergilemiştir." denildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.