Selim Gülgören Ramazan ayında yapılan saygısızlığa ateş püskürdü!

Selim Gülgören Ramazan ayında yapılan saygısızlığa ateş püskürdü!
Şarkıcı Selim Gülgören, Ramazan ayında İstanbul sokaklarında insanların içki şişeleriyle dolaşmasına sert tepki gösterdi.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayında olmamızla birlikte milyonlarca kişi ibadetini gerçekleştiriyor. İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Kadıköy'de, şarkıcı Selim Gülgören'in gördükleri karşısında yaşadıklarını anlattığı videosu oldukça konuşuldu.

selim-gungoren.jpg

Ramazan ayında içki şişeleriyle gezenlere tepki gösterdi

Selim Gülgören, Kadıköy sokaklarında gençlerin ellerinde içki şişeleriyle gezdiğini ve Ramazan ayında olmamızla birlikte insanların dikkat etmemesini sert bir dille eleştirdi. Güngören gördükleri karşısında "Hayatım boyunca Ramazan ayında elimde içki şişeleriyle gezmedim. Oruç tutanlara saygısızlık yapmadım. Bende şarkıcıyım ve sahne alıyorum ama Ramazan ayında oruç tutan insanlara saygı duyacaksınız. Biz Müslüman toplumun çoğunlukta olduğu bir ülkeyiz. Oruç tutmuyorsan ya da inanmıyorsan bir mekanda oturun için. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir. Burayı iyice Amerika ve Almanya gibi yapmaya çalışıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına" ifadelerini kullandı.

Gülgören'in bu paylaşımı yüzlerce beğeni ve bir o kadar tepki aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.