Kültür A.Ş. Genel Müdürü Serdal Taşkın görevinden istifa etti

Kültür A.Ş. Genel Müdürü Serdal Taşkın görevinden istifa etti
Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturduktan sonraki takım arkadaşlarından biri olan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Serdal Taşkın görevinden istifa etti.

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturduktan sonraki takım arkadaşlarından biri olan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Serdal Taşkın görevinden istifa etti. Geldiği günden bu yana imza attığı başarılı projelerle adından söz ettiren Taşkın'ın farklı iştiraklerde göreve getirileceği öğrenildi.



Serdal  Taşkın kimdir?

1971 Erzincan doğumlu olan Serdal Taşkın 1989 – 1993 Marmara Üniversite İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunudur. 27 yıldır medya sektöründe çalışmaktadır. Serdal Taşkın meslek hayatına dizi ve sinema sektöründe çalışarak başladı. 1999 yılı itibariyle CNN Türk Program bölümünde yönetmen olarak kültür-sanat, gezi, belgesel vb. birçok televizyon programına imza attı. 2007’de NMC A.Ş. Genel Müdürü görevine başlamış ve Nuri Çolakoğlu ile birlikte Türkiye’nin önemli markalarına kurumsal tanıtım filmleri hazırlamış deneyimli bir ekibi yönetti. Sonrasında önemli medya şirketlerine danışmanlık yaptı; son yıllarda dijitalde yayın yapan birçok tv kanalının kuruluşunda yer aldı. Ulusal ve uluslararası birçok belgeselin de yapımcılığını üstlenen Serdal Taşkın evli ve bir çocuk babasıdır. 2019 yılında kültür sanat, yayıncılık, açık hava reklamcılığı ve müzecilik alanında faaliyet gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi KÜLTÜR AŞ’ye Genel Müdür olarak atandı.

Serdal  Taşkın kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum