Kuryenin powerbank isyanı sosyal medyada gündem oldu

Kuryenin powerbank isyanı sosyal medyada gündem oldu
Sarıyer'deki alışveriş merkezine sürekli olarak sipariş götüren bir kurye, cebindeki powerbank yüzünden güvenlik tarafından zorluk yaşadığı çektiği video ile anlattı.

İstanbul'da çalışan bir kurye, sıkça sipariş götürdüğü Sarıyer'deki alışveriş merkezinin güvenlik görevlileriyle yaşadığı muameleyi çektiği video ile anlattı.

Kurye, sürekli olarak aynı AVM'ye siparişleri götürürken güvenlik görevlileri ile telefonu şarj etmeye yarayan powerbank yüzünden yaşadığı tepkiyi paylaştı. Kurye iddiaya göre güvenlikten geçtiği sırada cep telefonunu şarj etmek için kullandığı powerbank'ın görevliler tarafından bomba olarak algılandığını ve X-ray cihazından bu sebeple tekrarlanarak geçtiğini ileri sürdü.

"Powerbank yüzünden bombacı muamelesi görüyorum"

Kurye'nin güvenlik görevlileri tarafından yaşadığı sorun yüzünden sitem ederek, "Bazen geçmemize güvenlik izin veriyor, bazen sorun çıkarıyor. Ya şu kanunu tamamen uygulayın. Biz ya cebimizdekileri bozuk paraları, metal eşyaları çıkaralım ya da izin verecekseniz verin geçelim" dedi. Ardından kurye "Ben silah taşımıyorum, bomba taşımıyorum, başka bir şey yok yani para veya çakmak yok. Alışveriş merkezi yetkililerine sesleniyorum" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.