LGS tercihinde ZEYGEM Rehberliği

LGS tercihinde ZEYGEM Rehberliği
Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav, yerel ve pansiyonlu okul yerleştirme sürecine katılacak öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

z2.jpg

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav, yerel ve pansiyonlu okul yerleştirme sürecine katılacak öğrencileri; ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamak için bu sene de ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

z1.jpg

Tercih telaşına düşen lise adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Gençlik Merkezi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla bu heyecanlı süreçte öğrencilere kılavuz oluyor.

z3.jpg

Zeytinburnu sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilere ZEYGEM tarafından verilen ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti; 10 ve 19 Temmuz 2023, saat 09.00 – 17.00 saatleri arasında Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nde verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.