Maçoğlu, İBB seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıkladı

Maçoğlu, İBB seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıkladı
Tunceli Belediye Başkanı ve TKP Kadıköy Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, İBB seçimlerinde destekleyeceği adayı ilk kez açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için partilerin il ve ilçe başkan adayları çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Türkiye Komünist Partisi’nden Kadıköy Belediye Başkan adayı olan Fatih Mehmet Maçoğlu bugün vatandaşla bir araya geldi. Maçoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde destek vereceği adayı da açıkladı.

“Komünist Başkan” olarak tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde TKP’den Kadıköy Belediye Başkan adayı olmuştu. İstanbul’un ilçesinden aday olan Maçoğlu, İBB seçimlerinde kimi destekleyeceğini de duyurdu.

Fatih Mehmet Maçoğlu, bugün Kadıköy sokaklarında seçmenle buluşmasının ardından destekleyeceği adayı açıkladı. Maçoğlu yaptığı açıklama ile CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’na destek vereceğini ifade etti.

Maçoğlu’nun destek açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Biz buraya geldiğimizde bir partiyi yıkmak değil, bu ülkede bir model yaratmak istiyoruz. Ama büyükşehirde adaylarımız yok. Biz şunu diyoruz, 'Mevcut iktidara karşı çıkıyoruz' ve bunun içinde onun karşısındaki Ekrem İmamoğlu'na destek vereceğiz."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.