Mecidiyeköy trafiğinde horon teptiler!

Mecidiyeköy trafiğinde horon teptiler!
İstanbul’un farklı noktalarında sergiledikleri dans performansları ile adlarından söz ettiren İstanbul Yıldızları bu kez şehrin en işlek caddelerinden birinde gösteri yaptı.

Megakent İstanbul’un en fazla trafik yoğunluğuna sahip noktalarından biri olan Mecidiyeköy bu kez dans performansı ile renklendi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta bale gösterisi yapan İstanbul’un Yıldızları adlı topluluk bu sefer Şişli ilçesinin Mecidiyeköy bölgesinde horon tepki, zeybek oynadı.

“Trafikten sıkılanlar için geldik” sloganı ile performanslarını sergileyen grup vatandaşların meraklı bakışları arasında dans gösterisi yaptı.

Trafik ışıklarında araçların durduğu esnada yolun ortasına geçerek gösterilerini icra eden dansçıların şovları büyük ilgi gördü.

İstanbul’un Yıldızları topluluğu sosyal medya hesaplarından yayınladıkları video ile o anları paylaştı. Sayfanın mesajında; İstanbul’un sıkıcı trafiğine renk katmaya devam ediyoruz. Bale gösterimizin ardından, bu kez de İstanbullu sürücülere horon, zeybek ve Kafkas danslarından oluşan bir gösteri sergiledik. Bekleyişinizi kültürel bir şölene dönüştürmek ve trafiğin sıkıcılığını danslarımızla azaltmak istedik. Trafikte boşuna beklediğiniz her saniyeyi unutulmaz bir anıya çevirmeye devam edeceğiz.” ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.