Mehmet Mert'ten CHP'deki adaylık tartışmalarına sert yorum!

Mehmet Mert'ten CHP'deki adaylık tartışmalarına sert yorum!
Gazeteci Mehmet Mert, CHP'de yaşanan adaylık tartışmalarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine çok az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde adaylık tartışmaları hız kesmeden devam ediyor. CHP'de belediye başkan adaylıklarının belirleneceği kritik PM toplantısı devam ederken parti içinde yaşanan tartışmalar da sürüyor. Gazeteci Mehmet Mert CHP'de yaşanan koltuk kavgasından yola çıkarak aday gösterilmeyen isimlerin tutumunu eleştirdi.

CHP adaylığı babanızdan miras mı kaldı?

Mehmet Mert sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda; CHP adaylığı babanızdan miras mı kaldı diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Mert'in paylaşımının tamamı ise şöyle; "Arkadaşlar, bir şey söyleyeceğim size; Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylığı sizlere babanızdan, dedenizden miras mı kaldı? Dün siz adaydınız bu gün başkası. Madem o kadar kendinizden eminsiniz gidin bağımsız aday olun ve seçimi alın. Bu ne rezilliktir Allah aşkına! Peki, yıllarca CHP’nin neferi olan, yağmurda çamurda partinin bütün programlarını takip eden, beş kuruş menfaati olmayan fedakar, cefakar, partililer ne yapsın o zaman? Siz aday olup o koltuklara oturduğunuzda hanginiz o fedakâr partililerin gönlünü aldınız? Hepinizin ilk yaptığı şey cep telefonunu değişmek oldu! Sizden randevu isteyen emekçileri ekmek oldu! Kendinizi dev aynasında görmek oldu! Şimdi lütfen bırakın şu ben aday olamıyorsam CHP’den bir cacık olmaz muhabbetini! Gidin oturun evinizde ve olanları izleyin. Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın!" dedi.

mmm-chp.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum