CHP'de sürpriz adaylar!

CHP'de sürpriz adaylar!
CHP Merkez Yönetim Kurulu, belediye başkan adaylarını belirlemek için toplandı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, belediye başkan adaylarını belirlemek için toplandı. MYK'da Malatya adayı olarak Veli Ağbaba'da karar kılınırken, Esenyurt'ta Gürsel Tekin, Ümraniye'de Aykut Erdoğdu, Kadıköy'de Murat Kösedağı'nın ismi öne çıktı. Avcılar'da Utku Caner Çaykara, Bakırköy'de ise Ayşegül Ovalıoğlu MYK'dan geçti

İSTANBUL’UN 10 iLÇE BELEDiYE BAŞKAN ADAYI MYK'DAN GEÇTİ

CHP MYK, aday belirleme gündemiyle toplandı. MYK'dan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Veli Ağbaba'nın ismi geçti. Toplantıda İstanbul'un 10 ilçe adayı da belirlendi. Esenyurt'ta Gürsel Tekin, Kadıköy'de Mesut Kösedağı, Ümraniye'de Aykut Erdoğdu, Çekmeköy'de Orhan Çerkez, Avcılar'da Utku Caner Çaykara, Adalar'da Ali Ercan Akpolat, Bakırköy'de Ayşegül Ovalıoğlu, Beykoz'da Alaattin Köseler, Sarıyer'de Oktay Aksu ve Kağıthane'de Tonguç Çoban MYK'dan geçen isimler oldu. MYK'dan çıkan isimlerin adaylığı konusunda son karar PM toplantısında alınacak.

TOKATLILAR TURAN HANÇERLi iÇiN TOPLANMA KARARI ALDI

MYK toplantısında belirlenen adayların Parti Meclisi'nde kesinleşmesi durumunda, CHP'nin mevcut belediye başkanlarından Kemal Deniz Bozkurt, Turan Hançerli, Şerdil Dara Odabaşı, Şükrü Genç ve Erdem Gül yeniden aday gösterilmeyecek. Bu arada Esenyurt ve Avcılar adaylıkları konusunda pazarlıkların devam ettiği, iki ilçede değişikliğe gidilebileceği belirtildi. Avcılar'da Turan Hançerli'nin aday gösterilmemesi üzerine Tokat derneklerinin CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanılması için üyelerine mesaj attığı, bu talebin de Turan Hançerli'den geldiği ifade edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.