Metrobüse binemedi diye taşkınlık yaptı, ortalığı birbirine kattı!

Metrobüse binemedi diye taşkınlık yaptı, ortalığı birbirine kattı!
İstanbul'da metrobüs dolu olduğu için toplu taşıma aracına binemeyen bir kişi kavga çıkararak seferlerin aksamasına neden oldu.

Megakentte her gün neredeyse her saatte toplu taşıma araçlarında yoğunluk oluşuyor. Bugün bir kişinin yoğunluk nedeniyle metrobüse binememesi yüzünden ortalık karıştı.

İstanbul'da en kalabalık olan metrobüs istasyonu Zincirlikuyu'da akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Metrobüse binmek isteyen bir erkek, önündeki kişinin "Araç dolu" demesi üzerine ortam bir anda gerildi.

Metrobüse binemeyince seferleri aksattı!

Metrobüse kalabalık olduğu ve araçta yer olmadığı için binemeyen şahıs, kendisini uyaran kişiyle sözlü tartışmaya girdi ve sonrasında üstüne yürüyerek kavga çıkardı. Kavganın etkisiyle metrobüs araçlarındaki seferler uzayarak aksama yaşandı. Zincirlikuyu metrobüs istasyonunda kavga etmeye başlayan ikilinin arasına vatandaşlar ve güvenlik görevlileri girdi.

Uzun ve güçlü uğraşlar sonucunda taşkınlık yaratan kişi kontrol noktasına alındı. Yüzlerce kişi kavga nedeniyle mağdur olurken, seferler yeniden başlamış oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.