Murat Çalık: Atatürk'ün neferleriyiz

Murat Çalık: Atatürk'ün neferleriyiz
Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği, dayanışma kahvaltısı düzenledi.

BARIŞ KIŞ- Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve ilçedeki çok sayıda STK'nın katıldığı toplantıda konuşan Dernek Başkanı Pınar Ertuğrul, “Cehaletin ve sefaletin üstesinden gelmek için örgütlü ve dayanışma içinde olmalıyız. Biz ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün neferleriyiz” dedi

Beylikdüzü Atatürkçü Düşünce Derneği, dayanışma kahvaltısı düzenleyerek ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Pınar Ertuğrul'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı. Bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını anlatan Ertuğrul, “Atatürkçü Düşünce Derneği Beylikdüzü Şubesi Yönetimi olarak düzenlediğimiz dayanışma kahvaltısında üye ve gönüllülerimizle birlikte olduk. Cehaletin ve sefaletin üstesinden gelmek için örgütlü ve dayanışma içinde olmalıyız. Biz ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün neferleriyiz” dedi.

murat2.jpg

"Yolumuz Atatürk'ün yolu"

“Yolumuz Atatürk'ün yolu” diyen Ertuğrul, “Biz cumhuriyetçiyiz, biz milliyetçiyiz, biz devletçiyiz, biz halkçıyız, biz laikiz, biz devrimciyiz. Biz Kubilay'ız, Muammer Aksoy'uz, biz Bahriye Üçok'uz, biz Uğur Mumcu'yuz. Yolumuz Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolu” ifadelerini kullandı.

"Birlikte çok güçlüyüz"

Kahvaltı sonrası sosyal medya hesabından da açıklama yapan Ertuğrul şu ifadelere yer verdi; “Toplantımıza katılan,her zaman yanımızda olan Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık'a, Başkanvekilimiz Sayın Serdal Mumcu'ya, meclis üyelerimize,Bahçeşehir ve Büyükçekmece şube başkanlarımıza, muhtarlarımıza,Siyasi Partilerin temsilcilerine, Kırlangıç Genel Müdürü Serdar Küçükkoçkaya'ya ÇYDD,TEMA,TEMAD,TSD, ÇÇKD dernek başkan ve yönetim kurullarına, Fatmaana Cemevi Yönetim kurulu üyelerine, üye ve gönüllülerimize teşekkür ederiz. Birlikte güçlüyüz.”

"Her zaman sizinleyiz"

Beylikdüzü ADD'nin kahvaltısında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise “Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şunu açık bir yüreklilikle ifade edebiliriz ki biz her zaman Atatürk'ün yolundayız ve o yolda yürüyen herkesin yanındayız. Her zaman sizlerleyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.