Murat Ünalmış evine gelen seçim hediyelerini çöpe attı

Murat Ünalmış evine gelen seçim hediyelerini çöpe attı
Oyuncu Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından İstanbul Belediye Başkan adayından gelen seçim hediyesini görünce sinirlendi ve çöpe attığı anları paylaştı.

Yer Gök Aşk, Sevda Kuşun Kanadında ve Bir Zamanlar Çukurova gibi işlerde oldukça ses getiren oyuncu Murat Ünalmış bugün yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sevilen oyuncu evine gelen seçim hediyesini görünce çılgına döndü ve çektiği video ile günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Murat Kurum'dan gelen seçim hediyelerini çöpe attı

Murat Ünalmış, yerel seçimlere son 4 gün kala AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan gelen seçim hediyesini görünce çok sinirlendi. Megakentteki birçok haneye dağıtılan AK Parti'nin Murat Kurum adını basarak gönderdiği seçim hediyeleri, oyuncu Murat Ünalmış'ın kapısına bırakılınca ortalık karıştı.

Ünalmış, AK Parti'nin dağıttığı seçim hediyelerini görünce sosyal medya hesabı üzerinden çektiği videoyla seçim hediyelerini çöpe attı.

444446.jpg

"Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına asmışlar"

Murat Ünalmış, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı videosunda AK Parti tarafından dağıtılan seçim hediyelerini aracıyla ilerlerken çöp konteynerine yanaşarak çöpe attığı anları paylaştı. Ünalmış o anlarda "Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar!" notunu düşerek paylaştı.

s-4f6f74d2727820e8abb0526e59a409bc4b67b1a2.webp

O paylaşımın ardından Murat Ünalmış'a tepki ve eleştiriler gelirken oyuncu daha sonra yaptığı paylaşımla noktayı koydu. Ünalmış'ın paylaşımında "Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan uluslar, çökmek zorundadır. Hz. Muhammed." sözünü yayınlayarak gönderinin alt kısmına "Adaleti çiğnemeyen devlet adamı kaldı mı? Söyleyen söylemiş de dinleyen kim?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.