Jülide Kural'dan eşi Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama!

Jülide Kural'dan eşi Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama!
Sabah saatlerinde aniden rahatsızlanan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili eşi Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Türk sinemasının usta sanatçısı Kadir İnanır, bu sabah Beykoz'daki evinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır'ın son durumu ile ilgili hastane başhekimliği tarafından açıklama yapılmıştı. Hastane başhekimi tarafından yapılan açıklamada Kadir İnanır'ın beynindeki damarlardan birinde pıhtı attığı ve entübe edilerek yoğun bakıma kaldırıldığı belirtilmişti.

Kadir İnanır'ın 23 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural'dan eşinin son durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

s-8fa6266429b9a47d33ccefdc28e9852e7e57b099.webp

"Kadir İnanır güçlüdür ve hepimizin desteğiyle atlatacaktır"

Kadir İnanır'ın eşi Jülide Kural ise sosyal medya hesabından İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son durumu paylaştı. Jülide Kural yaptığı açıklamasında; "Kamuoyunun bilgisine; Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır 24 Mart Pazar sabahı saat 09.30 sularında rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır.

Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olup, hekim ve sağlık çalışanlarının olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın durumu stabildir. Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır.

kadir-inanir.jpg

Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili; yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.