Ömer Arısoy: Bizim gönlümüz bağımız var!

Ömer Arısoy: Bizim gönlümüz bağımız var!
Zeytinburnu Trabzon Of – Hayrat Yeniköy Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Asıl kazanımımız Zeytinburnu’ndaki tüm hemşehrilerimiz ile kurduğumuz gönül bağımız oldu. Birlikte yönetip, birlikte kazandık” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndaki Trabzon Of – Hayrat Yeniköy Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Bu seferki ziyaretinin 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine ve Ak Parti İBB Adayı Murat Kurum’a destek için olduğunu kaydeden Arısoy, “Huzurlarınıza gönül rahatlığıyla çıkıyoruz. 2019’da ne söz verdiysek yapmış olmanın mutluluğu ve huzuruyla buradayız. Bundan sonra da birlikte karar alıp, birlikte başarmak için desteklerinizi talep ediyorum” dedi.

Biz hep buralardaydık

2019 yılında aynı bugünkü gibi Trabzon Of – Hayrat Yeniköy Kültür Dayanışma Derneği’ni ilk ziyaret ettiğinde kendisine; ‘Seçimden seçime gelirsiniz’ denilmesini hatırlatarak; “Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde derneğimize 12 seferden fazla uğramışız. Çoğu zaman dernek üyelerimizin memlekette olduğunu gözlemledik, biz hep buralardaydık. Ben bu tek başıma gezmelere başladım ya, yeni ve hevesli bir başkan olduğumu düşündüler. Sonra sizler bize, bizler size alıştık. Bizde randevu, saat ve dakika mevhumu yok, biz hep Zeytinburnu sokaklarındayız. Çat kapı ziyarette bulunuruz” açıklamasında bulundu.

m2-001.jpeg

Hep arkamızda oldunuz

Zeytinburnu’na belediyecilik adına güzel eserler kazandırdıklarını, bunu da Zeytinburnulular ile birlikte başardıklarını anlatan Arısoy, “Allah nasip etti. Sizlerin desteğiyle 5 yıl boyunca hizmet etme fırsatı bulduk. Teşekkür ediyorum hep arkamızda oldunuz. Biz de bu 5 yıllık sürede Zeytinburnu’na iyi eserler kazandırdık, hizmette kusur etmediğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar hepinizin bildiği üzere söz verdiğimiz tüm işleri yerine getirdik. Biz çalışarak ayakta dururuz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Ben yaptığım işi severek yaptım, bunun da sonuçlarını aldık, önümüzde güzel bir tablo var. Asıl kazanımımız Zeytinburnu’ndaki tüm hemşehrilerimiz ile kurduğumuz gönül bağımız oldu. Gönüllerimiz bir oldu. Bu bağ öyle kuvvetlendi ki, Zeytinburnu’muzda yoğun yaşayan tüm hemşehrilerimizin köyüne gittim. Zeytinburnu olarak hepimiz bir olduk” dedi.

m3-001.jpeg

Hiç hesapta yoktu!

Geçtiğimiz günlerde tekrar ibadete açılan Konyalı Camii ile ilgili de konuşan Ömer Arısoy, “Camiler bizim birliğimizin beraberliğimizin simgesidir diyerek, Yeşiltepe Mahallesi’nin yepyeni bir külliye kazandığını ifade etti. “Hepinizin bildiği üzere Silivri depreminden sonra Konyalı Camii’miz ağır hasarlı olması nedeniyle mühürlenmişti” diyen Arısoy, “Zeytinburnu belediyesi olarak hemen yıkım çalışmalarına başladık. Tamamı kendi öz kaynaklarımızla olmak kaydı ile yeni camiimizi semtimize kazandırdık. Şimdi ortaya çıkan sonucu görünce, Allah’ıma şükrettim. Yeşiltepe’miz güzel bir mahalle külliyesi kazandı. Bu hiç hesapta olmayan, ciddi maliyeti olan bir işti. Çok şükür ki Konyalı Camii’mizde ilk Cuma namazını eda ettik” ifadelerini kullandı.

Destek bekliyoruz

31 Mart’ta yapılacak seçimler için destek beklediklerini de sözlerine ekleyen Arısoy, “Yeni bir sandık önümüzdedir. Biz aynı kararla, aynı inançla ve aynı samimiyetle yürümek istiyoruz. Bu da sizlere bağlı, ben iyi bir netice ile tekrar göreve gelmek istiyorum. Çünkü bizim gibi siyasetçilerin yakıtı, vatandaşlarımızdan gelecek olan desteklerdir. Geçtiğimiz 5 yılda ilçemize çok hizmeti olan İBB Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum’a da desteklerinizi bekliyoruz. Bu Zeytinburnu’nun bir vefa borcudur” diye konuştu.

m4-001.jpeg

5 YILDA BÜYÜK İŞLER YAPTIK

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Ordu Mesudiyeliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Burada konuşan Arısoy, “31 Mart’ta bir seçime gideceğiz. Burası bizi tanıyor. Bizim Zeytinburnu hikâyemiz 1992 yılında başladı. 2019 yılında ise Allah nasip etti Zeytinburnu’na hizmet etmeye başladık. Güzel işler yaptık. Verdiğimiz sözlerin tamamını tutmayı Allah nasip etti. Şehrin ihtiyaçlarına göre ortaya çıkan zaruretlere göre önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Yine aynı aşkla aynı şevkle, samimiyet ve gayretle Zeytinburnu’muza hizmet etmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde beraber olmak istiyoruz. Murat Kurum seçilirse bunun Zeytinburnu’nda başka bir yansıması olacağına inanıyorum. Açıkçası bu dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi açısından boş geçti. Hepinizden dua ve destek bekliyorum. Varsa herhangi bir sorusu temennisi olan memnuniyetle dinlemek isteriz” dedi. “Önümüzdeki döneme ilişkin hayallerimizi, projelerimiz, hedeflerimizi 23 Şubat Cuma akşamı anlatacağız inşallah” diyen Arısoy, “Hepinizin bekleyeceğinizi umduğunuz hazırlıklarımız var. Zeytinburnu’muza daha çok eser katacağız Allah’ın izniyle. AK Parti olarak eser ve hizmet siyaseti bizim işimiz ama asıl önemli olan bu beş yıl boyunca Zeytinburnu’muzun bütün kesimleriyle kurduğumuz gönül bağını önemsiyorum. Bunu 5 yıl sonra tekrar sahaya çıktığımızda tekrar görüyorum ve bundan çok memnunum. Güzel bir ilgi var 31 Mart Zeytinburnu’nda inşallah AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın büyük zaferiyle sonuçlanacak” ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.