Otomobilin çarpması sonucu ölmüştü: Güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

Otomobilin çarpması sonucu ölmüştü: Güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı
Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

Gaziosmanpaşa'da, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen tarafların yakınları ise tekme tokat kavga etti. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Kaza, 22 Ekim Pazar, saat 00.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi Hekimsuyu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; M.S., idaresindeki 34 DST 018 plakalı otomobille, Hekimsuyu Caddesi ile Dr. Gürkan Ceylan Caddesi kesişiminde karşıya geçmeye çalışan R.K. isimli kadına çarptı. R.K., çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Kadının yanında bulunan yakını, durumu önce sağlık ve polis ekiplerine, daha sonra da R.K.'nin yakınlarına haber verdi.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Kazadan haberdar olan otomobil sürücüsü M.S.'nin yakınları ile yaralı R.K.'nın yakınları olay yerine geldi. Tartışan taraflar arasında kavga çıktı. Ağır yaralanan kadın yerde yattığı sırada, taraflar tekme tokat birbirine girdi. Taraflara müdahale eden polis, takviye ekip istedi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kavga, polisin müdahalesiyle sona ererken yaralı R.K., ve kaza nedeniyle şoka girdiği iddia edilen otomobil sürücüsü M.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı R.K., hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı ve sonrasında yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına ve cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, R.K.'nin yanındaki bir kişiyle karşıya geçmeye çalıştığı, M.S.'nin otomobiliyle R.K.'ye çarptığı ve R.K.'nin savrularak yere düştüğü anlar yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.