Aras Bulut İynemli’nin abisine uyuşturucu gözaltısı! Eşi şikayetçi oldu…

Aras Bulut İynemli’nin abisine uyuşturucu gözaltısı! Eşi şikayetçi oldu…
Aras Bulut İynemli’nin abisi eşinin şikayeti nedeniyle gözaltına alındı.

Aras Bulut İynemli’ye abi şoku! Ünlü aktörün kendisi gibi oyuncu olan abisi Orçun İynemli gözaltına alındı. İynemli’nin eşinin kendisinden darp nedeniyle şikayetçi olduğu öğrenilirken ünlü oyuncun evinde uyuşturucu yetiştirdiği de ortaya çıktı.

Sabah’ın haberine göre, Orçun İynemli’nin eşi Eda İynemli, oyuncu hakkında darp ve evde uyuşturucu yetiştirmek iddiaları ile şikayetçi oldu. Emniyet birimleri ihbarın üzerine harekete geçerek Orçun İynemli’yi gözaltına aldı.

Evinde yapılan aramada İynemli’nin saksılarda yetiştirmek üzere uyuşturucu bulundurduğu ortaya çıkarıldı.

Gözaltına alınmasının ardından adliyeye getirilen Orçun İynemli hem emniyette hem de savcılıkta ifade verdi. Uyuşturucu maddeyi evde yapmayı denediğini itiraf eden İynemli, satmak için değil kullanmak amacıyla bu işlemi gerçekleştirmek istediğini de sözlerine ekledi.

"Bağımlıyım"

İfadesinde “Bağımlıyım tedavi olmak istiyorum” dediği öğrenilen İynemli haftada üç gün uyuşturucu madde kullandığını da söyledi.

Savcılıkta verdiği ifade sonrasında nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkan Orçun İynemli, yurt dışına çıkış yasağı verilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İynemli haftada bir gün karakola giderek imza verecek.

Sosyal medya hesabından özür diledi

Yaşanan olayların basına yansımasının ardından Orçun İynemli’den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir yazı yayınlayan İynemli, eşinden özür dilediğini belirtti.

İşte o açıklama:

orv.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.