Hadise'den "stalk" paylaşımı kafaları karıştırdı

Hadise'den "stalk" paylaşımı kafaları karıştırdı
Yaptığı cesur paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiren şarkıcı Hadise, yaptığı paylaşımla "stalk" vurgusu kafaları bir kez daha karıştırdı.

Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımları ve esprileriyle yeniden gündeme geldi. Son dönemlerde şarkıcı Murda ile çıkan aşk dedikodularının ardından yaptığı "stalk" paylaşımı sevenlerinin kafasını karıştırmaya yetti.

"Ben stalk yapmam haberin gelir"

Hadise'nin Instagram üzerinden attığı son gönderide "ben stalk yapmam haberin gelir" notunu paylaşması birçok kişinin kafasında soru işareti oluşurken bu sözler kime yorumları yapıldı.

ekran-goruntusu-4564-kvox.webp

Hadise 2022 yılının Nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenmiş ve yaklaşık 6 ay sonra anlaşamadıkları gerekçesiyle boşanmıştı. Gerek sahneye çıktığı zaman gerekse yaptığı paylaşımlarıyla Hadise üzüntüsünü belli etmiş ve sahnede ağladığı bile olmuştu. Hadise'nin bu paylaşımı ise eski eşine ithafen olduğu sevenleri tarafından yorumlandı.

Stalk ne demek?

Sosyal medyada en çok kullanılan terimlerden biri olan "stalk" ya da "stalk yapmak" gizlice (karşı tarafın bu durumu farketmeden) takip edilmesi yaptıklarını ya da paylaşımlarını görmek olarak tanımlanmaktadır. Stalk yaptığınız kişi tanıdığınız, ünlüler ya da herhangi biri olabilir. Kişinin hesabı açık olması durumunda genellikle beğeni, gönderiler ve yorumlarını görebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.