Sinem Kobal eşiyle aşkını anlattı "İlk görüşte çarpıldım"

Sinem Kobal eşiyle aşkını anlattı "İlk görüşte çarpıldım"
Sinem Kobal yıllar sonra katıldığı bir programda meslektaşı olan eşi Kenan İmirzalıoğlu ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Eşi ile aşkını anlatan Kobal "İlk görüşte çarpıldım." ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardan ekranlardan uzak kalan ve 2016 yılında meslektaş olan eşi Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, İbrahim Selim ile Bu Gece programına katıldı. Yıllardır herhangi bir programa katılmayan Kobal, seyircilerin ve merak edilen soruları yanıtladı.


Kenan İmirzalıoğlu ile evliliği halen devam eden ve örnek çift olarak gösterilen Sinem Kobal'ın Lalin ve Leyla isimli 2 kız çocuğu bulunuyor.

kenan-sinem-imirzalioglu.webp

İbrahim Selim, en çok merak edilen sorular arasındaki eşi ile olan tanışma hikayesini sorunca Sinem Kobal'ın anlattıkları sosyal medyada geniş yer buldu.

"Eşimi görür görmez çarpıldım"

İbrahim Selim Sinem Kobal'a eşi Kenan İmirzalıoğlu ile ilk tanıştıkları anı hatırlayıp hatırlamadığını sordu. Sinem Kobal ise "Hatırlamaz olur muyum? Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.” sözleriyle sevenlerinden alkış topladı.

4yhblaqkw0cucnisrjcbtw.webp

Evlilik aşkı öldürüyor mu?

İbrahim Selim'in sorduğu bir diğer sorulardan biri ise "Evlilik aşkı öldürüyor mu?" sorusu oldu. Sinem Kobal'ın verdiği cevap ise "Bence mesele evlilik değil. Hayatı geçirmeye gönüllü olduğun, hayatını beraber yaşamak istediğin partnerinle ne yaşadığınla ilgili. Eğer sevgi ve emek varsa o evlilik güzel ilerliyor. Sırf evlilik için evlenmeyi doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.