23 Ekim – 22 Kasım Güneş Akrep burcunda 'Güçleneceksiniz'

23 Ekim –  22 Kasım Güneş Akrep burcunda 'Güçleneceksiniz'
Güneş 23 Ekim günü Akrep burcuna geçecek. 22 Kasım'a kadar odak noktanız ne olacak?

Aydan Şirin PEKCAN - Kim olduğumuzu gösteren Güneş 23 Ekim akşamı Akrep burcuna geçecek. 22 Kasım’a kadar Akrepte kalacak Güneş, sizi mücadeleci ve güçlü yapacak. Tutkulu, kararlı ve gizemli olacaksınız. Karizmatik ve güçlü algılanabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma, ispatlama savaşı vereceksiniz. Bencil ve kin tutmaya meyilli davranışlar sergileyebilirsiniz.

Babanız veya dedenizle ilgili gündem ortaya çıkabilir. Sağlık açısından cinsel rahatsızlıklara psikolojik rahatsızlıklara karşı hassas olacaksınız.

Güneş Akrep transiti sizi nasıl etkileyecek? Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Yükselen Koç: Güneş’in Akrep seyahati borç, nafaka, miras, tazminat gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklara odak noktanız haline getirecek. Psikolojik anlamda güçleneceksiniz. Çevrenize gizemli ve çekici gelebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

Yükselen Boğa: Güneş’in Akrep seyahati ikili ilişkilerinizi odak noktanız haline getirecek. İlişkilerinizde güçlü ve karizmatik olacaksınız. İşbirliği ve sözleşmelerinizde gücünüzü ispatlamaya çalışacaksınız. Güçlü figürlerle ortaklık kurabilirsiniz.

Yükselen İkizler: Güneş’in Akrep seyahati iş ortamında sizi güçlü ve mücadeleci kılacak. Patronunuzla etkileşiminiz artabilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterebilirsiniz. Günlük sorumluluklarınıza odaklanacaksınız. Sorumluluk sahibi algılanacaksınız.

Yükselen Yengeç: Güneş’in Akrep seyahati aşk hayatınızda cazibeli ve güçlü görünmenizi sağlayacak. Daha keyifli ve tutkulu olacaksınız. Çocuğunuzla etkileşiminiz artabilir. Sanatsal çalışmalarınız artabilir. Sert sporlara merak salabilirsiniz.

Yükselen Aslan: Güneş’in Akrep seyahati aile hayatınızda sizi güçlü kılacak. Babanız veya dedenizle ilgili gelişmeler öne çıkabilir. Ev ortamında daha fazla vakit geçirebilir ve gizli gizli işlerinizi planlayabilirsiniz.

Yükselen Başak: Güneş’in Akrep seyahati yakın çevrenizle etkileşiminiz artacak. Kardeş ve kuzenleriniz sizin gücünüzü kabul edecek. Eğitim hayatınızda araştırmacı yönünüzle öne çıkacaksınız. Seyahatleriniz artabilir. Ticari faaliyetlerde güçlü kişilerle etkileşim kurabilirsiniz. Fikirleriniz ve konuşmalarınızla öne çıkacaksınız.

Yükselen Terazi: Güneş’in Akrep seyahati kazançlarınıza odaklanmanızı sağlayacak. 1 ay boyunca maddi dünyada güç kazanma çabasına gireceksiniz. Konfor alanı yaratma mücadelesi vereceksiniz. Riskli finansal girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yükselen Akrep: Güneş’in sizin burcunuza geçecek olması sizi sahneye çıkartacak. Kendinizi güveniniz artacak ve güçleneceksiniz. Seksi ve karizmatik algılanacaksınız. Özellikle gökyüzündeki Akrep vurgusu 1 ay boyunca sizin konuşulacağınızı gösteriyor. Sağlığınıza da ekstra özen göstermenizde fayda var.

Yükselen Yay: Güneş’in Akrep seyahati sizi izole edebilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gizli meselelerle ilgilenebilir, projelerinizi gizlilikle yürütebilirsiniz. Korku ve kaygılarınız ortaya çıkabilir. Psikolojik sağlığınız önem kazanacak.

Yükselen Oğlak: Güneş’in Akrep seyahati sizi kalabalık ortamlarda görmemizi sağlayacak. Toplantı, ekip çalışmaları, görüşmeler, davet veya organizasyonlarda aktif olacaksınız. Dernek veya vakıflarda yardım çalışmalarına katılabilirsiniz. Plan ve projelerinizde hırslı ve kararlı davranacaksınız.

Yükselen Kova: Güneş’in Akrep seyahati kariyerinize odaklanmanızı sağlayacak. Yönetici figürleriyle etkileşiminiz artacak. Siz de kariyerinizde gücünüzü ispatlayacaksınız. Dış dünya tarafından oldukça dikkat çekecek. Karizmanızla otorite kuracaksınız.

Yükselen Balık: Güneş’in Akrep seyahati akademik ve yurt dışı çalışmalarınızda güçlenmenizi sağlayacak. İletişim gücünüz, hayat görüşlerinizle dikkat çekeceksiniz. Projeleriniz için derin araştırmalar yapıp başarı kazanabilirsiniz. İnançlarınız ve umutlarınız artabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Hukuksal meselelerle ilgileneceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.