Yıldırım düşmesinden korkunca baygınlık geçirdi

Yıldırım düşmesinden korkunca baygınlık geçirdi
Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışta kavak ağacına yıldırım düştü. Yıldırım düşmesinden korkan bir kadın baygınlık geçirip hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışta kavak ağacına yıldırım düştü. Bu sırada ağacın yanından geçen Münevver Kaya (57) yaşadığı korku nedeniyle baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Fatih Mahallesi 58'nci sokakta yaşandı. Kentte başlayan sağanak yağış ile birlikte sokakta bulunan kavak ağacına yıldırım düştü. Yıldırımın düştüğü sırada ağacın yakınında bulunan Münevver Kaya şiddetli ses nedeniyle korku ve paniğe kapılarak baygınlık geçirdi. Kaya'nın yerde baygın bir şekilde yattığını görenler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kaya, ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yıldırımın düştüğü anı sokakta bisiklet sürerken gören Emircan Uma, "Sokakta tam inşaatın oraya giderken yıldırım düştü. Yıldırım ağaca geldi ve ağaca zarar verdi. Buradaydım. Çok korktum. Herkes evlerine kaçmaya başladı. Biz buraya geldik daha sonra teyze bayılmıştı. Herkes buraya toplandı ambulansı aradılar. Polis geldi. Ambulans teyzeyi aldı götürdü" dedi.

Fırında ekmek yaparken yıldırımın düştüğünü gören Yeter Kırlangıç, "Bembeyaz ışığın içinde kaldım, doğruldum arkamı döndüm birdenbire can havliyle. Döndüm ki kadın yerde yatıyor. Çok büyük bir patlama sesi duydum" diye konuştu.

Yıldırım düşmesinden korkunca baygınlık geçirdi

Yıldırım düşmesinden korkunca baygınlık geçirdi

Yıldırım düşmesinden korkunca baygınlık geçirdi

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.