23 Ekim – 29 Ekim haftası gökyüzü etkileri 'Abartıdan kaçının'

23 Ekim – 29 Ekim haftası gökyüzü etkileri 'Abartıdan kaçının'
Yılın son tutulmasının gerçekleşeceği 23 Ekim - 29 Ekim haftasında gökyüzü nasıl etkileyecek?

Aydan Şirin PEKCAN - Ekim ayının son haftasına Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle başlıyoruz. 28 Ekim günü Boğa burcunda Ay Tutulması var. Yılın son tutulmasının gerçekleşeceği bu önemli haftada Mars Jüpiter ve Merkür Jüpiter karşıtlığı da önemli etkiler ortaya çıkaracak.

Pazartesi günü Ay Kova burcunda güne başlıyoruz. Bugün arkadaş organizasyonları planlayabilir. Beklenmedik haberler alabilirsiniz. İletişim trafiği yoğun olacak. Öğle saatlerinde duygusal bir şifalanma yaşayabilirsiniz. Özgüveniniz artacak. 19.21’de Güneş Akrep burcuna geçecek. 1 ay boyunca kendimizi ortaya koyma mücadelesi vereceğiz, kararlı ve tutkulu adımlar atmaya başlayacağız. Akşam saatlerinde Ay Uranüs karesi duygusal kopuşlar verebilir.

Salı günü Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. 11.33’e kadar yeni bir işe başlamamanızda fayda var. 11.33 sonrasında Ay Balık burcuna geçiyor. Duygusal konular, sağlık ve sanat çalışmaları öne çıkacak. Öğle saatlerinde duygularınızı kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Aile üyelerinizin sorumluluğunu üstleneceksiniz. Akşama doğru yaratıcı projeler üretebilir, finansal dünyada emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı duygularınızı ifade edecek ve anlaşılacaksınız. Geceye doğru Ay ve Mars üçgeni motivasyonunuzu artıracak.

Çarşamba günü Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Duygusal konular, sağlık, sanat ön planda olmaya devam edecek. Sabah saatlerinde kendinizi bir şeye adayabilir, maneviyatınıza yönelebilirsiniz. Finansal büyüme yakalayabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay ve Venüs arasındaki açı keyifsiz hissetmenize neden olacak. Duygularınız ve somut istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Kadın figürleriyle(anneniz, kız kardeşiniz vs.) anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Geceye doğru beklenmedik haberler duyabilirsiniz. Melankolik duygular sizi sarabilir.

Perşembe günü Ay Neptün kavuşumuyla uyanacağız. Tembellik etmek isteyeceğiz. Enerjisiz ve yorgun hissedebiliriz. Duygusal ve kırılgan olacağız. Manevi çalışmalar yapmak iyi gelecektir. Duygularınızı sevdiğiniz bir yakınınıza anlatabilir ve rahatlayabilirsiniz. 13.02 sonrası Ay Koç burcuna geçecek. Enerjik ve özgüvenli hissetmeye başlayacaksınız. Tempo ve hız girecek hayatınıza. Spor yapmak, arkadaşlarınız eğlenceye gitmek için ideal bir zaman dilimine gireceksiniz. Cesaretinizin artacak ve riskli girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz.

Cuma günü Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bugün enerjiniz yüksek olacak. Sosyal olacaksınız ve yaratıcı planlarınız öne çıkacak. Öğleden sonra baş ağrısı yaşayabilirsiniz. Duygusal yaralarınız ortaya çıkabilir.

Cumartesi günü tutulma yaşanacak. Güne Ay koç burcundayken ve Pluton karesiyle başlayacaksınız. Cesur ve mücadeleci ruhunuz bastırılabilir veya siz birine baskı yapabilirsiniz. Ayrıca bugün Mars ve Jüpiter etkileşimi nedeniyle cesaretinizi göstermekten geri durabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirip değerlendirmeme konusunda kararsız kalacaksınız. Doyumsuz olabilirsiniz. 14.44 sonrası Ay Boğa burcuna geçecek. Geceye 23.24’te Boğa burcundaki Ay tutulması gerçekleşecek. Maddiyat ve konforla ilgili konularda önemli kararlar verdirecek.

Pazar günü Ay Boğa burcunda güne başlayacaksınız. Bir tarafınız mutluluk ve sakinlik isterken diğer tarafınız mücadele etmeniz gereken konuları düşünmenize neden olacak. Finansal konularda risk almamak gerek. Fazla umutlu ve beklentili olabilirsiniz. Ayrıca tartışmalara açık bir gün. Geceye doğru duygusal anlamda mutluluğu ararken hayatınıza bir yenilik girebilir, Yeni bir kişi, aşk, iş fırsatları gündeminizi hızlandırabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.