24 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?

24 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?
İstanbul'da yaşayan milyonlar hava durumunu ve sıcaklık verilerini sürekli araştırıyor. Bu haberimizde 24 Ekim 2023 Salı günü saatlik hava durumunu aktaracağız.

Milyonlarca kişinin yaşadığı şehir İstanbul, tarihi güzelliği ve eşsiz dokusuyla kendini herkese hayran bırakırken, bu güzel şehirde yaşayan vatandaşlar hava durumunu ve sıcaklık verilerini sürekli araştırıyor. Peki 24 Ekim 2023 Salı İstanbul'da hava nasıl olacak? Meteoroloji'den alınan verilere göre İstanbul'da yağmur bekleniyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik İstanbul hava durumuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

24 Ekim 2023 Salı İstanbul hava durumu, hava yarın nasıl olacak?

İstanbul'da 24 Ekim 2023 Salı günü meteorolojiden alınan verilere göre hava güneşli olacak. Termometreler ise gündüz en yüksek sıcaklığı 24 derece olurken, gece ise en düşük 20 derece olması bekleniyor. İl genelinde herhangi bir yağış beklentisi bulunmuyor. İstanbul'da rüzgar saatte değişkenlik gösterirken sabah saatlerinde puslu bir havanın görülmesi bekleniyor. Saatlik hava durumuna aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

istanbul-hava.jpg

ist-hava-durumu.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.