23 Ekim Günlük burç yorumları 'Kendinize güvenin'

23 Ekim Günlük burç yorumları 'Kendinize güvenin'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Bugün Güneş Akrep burcuna geçiyor. Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla keyifli bir plan yapabilirsiniz. Projelerinizi organize edeceksiniz. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle borçlarınız odak noktanız olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Kariyer hedeflerinize odaklı olacaksınız. Telefon görüşmeleriniz artacak. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle ikili ilişkileriniz ve anlaşmalar odağınız olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Akademik ve yurt dışı çalışmalarınızı organize edeceksiniz. Uzak yerlerden şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle çalışma ortamınız ve sağlığınıza odaklanacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Borç, tazminat, nafaka konuları organize edeceksiniz. Psikolojik kalıplarınızdan özgürleşmeye çalışın. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle aşk, çocuk, hobileriniz 1 ay süresince odak noktanız olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Kova burcunda ilerleyecek. Partnerinizle iletişiminiz artacak. Yeni bir proje hazırlığı içinde olacaksınız. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle 1 ay boyunca aile ve ev hayatına odaklanacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Kova burcunda ilerleyecek. İş hayatınızda yeni plan ve projelerin hazırlıklarını yapacaksınız. Beklenmedik bir sorumluluğunuz üstlenebilirsiniz. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle 1 ay boyunca yakın çevreniz ve projelerinize odaklanacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda süpriz gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle odak noktanız kazançlarınız olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Aile içi iletişiminiz hız kazanacak. Evinizde arkadaşlarınızı ağırlayıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle 1 ay boyunca odak noktanız sağlığınız ve kendiniz olacak.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Sürpriz bir telefon alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla seyahat planı organize edebilirsiniz. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle odak noktanız psikolojik sağlığınız olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Kova burcunda ilerliyor. Bugün konfor alanınızda özgürce takılmak isteyeceksiniz. Maddi kaynaklarınızda ani değişimler olabilir. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle arkadaşlarınız ve hedefleriniz 1 ay boyunca odak noktanız olacak.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Kova burcunda ilerliyor. Bugün özgür ruhlu ve konuşkansınız. Sürprizlere açık olacaksınız. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle kariyeriniz ve imajınız odak noktanız olacak.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Bugün özgür ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kitap okumak, araştırmalar yapmak veya sanatla uğraşmak için ideal bir gün. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle akademik, yurt dışı ve dijital çalışmalarınız 1 aylık süreçte odak noktanız olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.