Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti Medine'yi ziyaret etti

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti Medine'yi ziyaret etti
Neslişah Alkoçlar ile eşi Engin Altan Düzyatan çifti Medine'ye gittiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Alkoçlar'ın Filistin'de hayatını kaybedenler için dua ettiğini ifade etti.

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar 2014 yılında hayatlarını birleştirmiş ve bu evliliklerinden Alara ve Aras isminde iki çocukları bulunmaktadır.

Ünlü çift gerek özel yaşantıları ve evlilikleriyle örnek çift olarak gösterilmektedir. Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarıyla birçok seveninin takdirini topladı.


Umre'ye gittiler

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar, Medine'ye gittiklerini sosyal medya hesabından duyurdu. Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti sosyal medya hesabından üzerinden Medine'deki çektikleri görselleri paylaşmayı ihmal etmedi.

Çiftin Suudi Arabistan'a gitmelerinin ardından Neslişah Alkoçlar "Savaşta hayatını kaybedenler için, askerlerimize, ülkeme, dostlarımıza ve aileme dua ettim." ifadelerini kullandı. Ünlü çiftin paylaştığı bu karelere binlerce yorum ve beğeni yağdı. İşte o görüntüler..

f.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.