Dilan Polat şimdide "5 liralık" oldu

Dilan Polat şimdide "5 liralık" oldu
Haklarında vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat, önceden saçlarına dolar takarken şimdilerde 5 liraları takması sosyal medyada görenlerin diline düştü.

Gerek sosyal medya gerekse yaşantıları ve paylaşımlarıyla aylardır gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat yeniden gündeme gelmeye devam ediyor. Haklarında MASAK tarafından mal varlıklarına dondurulma kararı verilmiş, hatta yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti. Dilan Polat mahkeme kararı ve haklarında çıkanlardan sonra sosyal medyadaki hesabını kapatmış inzivaya çekilmişti.


5 liralık oldu

Dilan Polat sosyal medyasını kapatmış olmasına rağmen bir kuaförde saçlarına takılan 5 liralar ile fotoğrafları hızla yayıldı. Yurt dışına kaçtı iddialarına yanıt olarak paylaşıldığı düşünülen bu fotoğrafla aslında hiçbir yere gitmediğini açıkca belli etti.

dilanpolat-2.webp

Lüks hayatının devam ettiğini vurgulamak ve önceki aylarda saçlarına dolarlar takarken görüntülenen Dilan Polat'tan şimdide 5 liralarla çektirdiği bir poz geldi. Çekilen videoda ilk kez saçlarında 5 lira taktığını söyleyen Dilan Polat sosyal medyada geniş ses getirdi. Birçok kullanıcı Dilan Polat'ın 5 liralar ile pozuna "5 liralık oldu" yorumunda bulundu. İşte o anlar..

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.