Dilan Polat hapis hayatının ilk gününde revire kaldırıldı

Dilan Polat hapis hayatının ilk gününde revire kaldırıldı
Polat ailesini dün sabah saatlerinde Silivri Marmara Cezaevine götürülmüştü. Bugün gelen bilgiye göre Dilan Polat hapis hayatının ilk gününde tansiyon sebebiyle fenalaştı ve revire kaldırıldı.

Dilan Polat başta olmak üzere eşi Engin Polat, kardeşleri Sıla ve Can Doğu ile beraber 18 kişinin tutuklandığı kara para aklama operasyonu Türkiye'nin gündeminde.. Dün sabah saatlerinde Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşleri Sıla ve Can Doğu Silivri Marmara Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmişti. Dilan Polat hapis hayatının ilk gününde fenalaşarak revire kaldırıldığı ortaya çıktı.

Günlerdir yemek yemediği için tansiyonu düştü, revire kaldırıldı

Dilan Polat günlerdir yaşadıklarından dolayı yemek yemediği için tansiyon problemi yaşayarak baygınlık geçirdi ve İnfaz Kurumu'nda bulunan revire kaldırıldı. Polat, cezaevinde çocuklarıyla görüşmek istediğini ve cezavi yönetimi tarafından evrakları bulunmadığı gerekçesiyle görüşüne izin verilmediği iddia edildi.

dilanpolat-medya.webp

"Çocuklarım beni cezaevinde görsün istemiyorum"

Dilan Polat, cezaevinde çocuklarının kendisini görmesini istemediğini ve telefonla görüntülü konuşma istediği öğrenildi. Cezaevi yetkilileri tarafından bu durum yalnızca özel odalarda yapıldığı söylenmesi üzerine Polat'ın avukatlarına talimat verdiği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.