Özlem ve Tayyar Öz çiftinden iddialara cevap geldi

Özlem ve Tayyar Öz çiftinden iddialara cevap geldi
Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında son günlerde artan iddialar karşısında sessizliğini bozarak sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundular.

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından gözler Polat çifti gibi lüks hayat yaşayan fenomenlere çevrilmişti. Son günlerde Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz'de haklarında çıkan iddialara yanıt vererek sessizliğini bozdu.

ozlem-oz-7.webp

Özlem Lina Öz, geçtiğimiz günler eşinin milyon lira değerindeki altınlarını sahte olduğunu açıklamış, ardından üretim tesislerini gezdikleri bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Şimdi ise eşi Tayyar Öz ile birlikte Instagram üzerinden soru cevap yaparak çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

"Sadece soyadımızı değiştirdik"

Tayyar Öz, haklarında iddia edilen dolandırıcılık haberlerini kesin bir dille yalanlarken, "Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine" dedi. Öz: "Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın. Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şuan topluyor. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz şeylere inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak" yorumlarında bulundu.

Özlem Öz ise takipçilerinin bu haberlere inanmadığını ifade etti. Özlem Öz eşinden kilosu kadar altın istemesiyle günlerdir konuşuluyor.

tayyar-oz-ozlem-oz-ciftinin-altin-videosu-gundemde-jet-hiziyla-aciklama-geldi.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.