Şarkıcı Ece Ronay'dan Dilan Polat'a övgüler "Hepimizin idolüydü"

Şarkıcı Ece Ronay'dan Dilan Polat'a övgüler "Hepimizin idolüydü"
Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında ilk kez konuştu. Dilan Polat için "Hepimizin idolüydü" diyen Ronay, katıldığı bir canlı yayında Polat'ı övgüyle bahsetti.

Bir dönem adı Mehmet Ali Erbil ile taciz iddialarıyla anılan ve klibinde Erbil'i oynattığı şarkıcı Ece Ronay, Dilan Polat hakkında açıklamalarda bulundu. Halen cezaevinde yatan Dilan Polat için övgü dolu sözlerle bahsetti.


"Hepimizin idoluydü"

Ece Ronay, Dilan Polat'ın güzellik salonlarındaki yükselişi ve kazancı hakkında "hepimizin idolüydü" diyerek bahsetti. Ronay "Dilan Polat hepimizin idolüydü. Onun hayatı rol model olmuştu" ifadelerini kullandı. Hatta katıldığı canlı yayında Ronay, Dilan Polat'a özendiğini ve bu sebeple güzellik merkezi açtığını itiraf etti.

dp.webp

"1.5 milyonluk ödeme yaptım"

Dilan Polat'tan övgüyle bahseden fenomen ve şarkıcı Ece Ronay, ardından güzellik salonu açmak için Dilan Polat'tan destek aldığını ve güzellik salonundaki makineleri kendisinden aldığını sözlerine ekledi. "Cihazları Dilan Polat'tan indirimli fiyata aldım. O dönem 1.5 milyon ödemiştim." dedi.


"6 milyonluk yatırım yaptım"

Ece Ronay, açtığı güzellik merkeziyle ilgili devasa paralar kazanmadığını ve şirketi açalı 1 yıl olduğunu ifade etti. Hala borç ödediğini, güzellik merkezini açabilmek için ev ve arabasını satıp kredi çektiğini söyledi. Ronay" 1 yıl önce evim 3.5 milyon TL'ydi. Arabam da 1.5 milyon TL. Bankadan da o dönem 1 milyon kredi çektim ve hala onları ödüyorum. Toplamda 6 milyon TL'lik yatırım yaptım" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.